Ana Sayfa Apple Apple şaşırttı: MacBook Pro için yüksek güç modu!

Apple şaşırttı: MacBook Pro için yüksek güç modu!

0
14 inç macbook pro

Daha önce 16 inç MacBook Pro’ya özel olan Apple’ın performans artırıcı Yüksek Güç Modu, şimdi 14 inç MacBook Pro’nun yeni M3 Max sürümüne geldi. Bu mod, 2021’deki ilk lansmanından kısa bir süre sonra M1 Max 16 inç MacBook Pro için sunulan bir seçenek.

14 inç MacBook Pro yüksek güç modu sayesinde daha kullanışlı!

Zaten normalde 16 inç MacBook Pro ve şimdi de 14 inç MacBook Pro otomatik olarak bu hızlarda çalışabiliyor. Ancak bunun gerekli olup olmadığına macOS karar veriyor. Yeni ayarla birlikte kullanıcı, cihazı bu maksimum hızda çalıştırmayı seçebiliyor. Bunun gözle görülür bir fark yaratıp yaratmayacağı ise tamamen MacBook Pro’nun yapması gereken işe bağlı.

Apple daha önce Yüksek Güç Modu’nun “8K ProRes 4444 ve 8K DNxHR video renk derecelendirmesi gibi” grafik yoğun iş akışlarında yardımcı olabileceğini söylemişti. Bu özellik, ister pilde ister güç adaptörüne bağlı olsun kullanılabiliyor ve Ayarlar’ın pil bölümünde ayarlanıyor.

Enerji Modu altında kullanıcılar pil veya güç adaptörü durumlarının her biri için Otomatik, Düşük Güç veya Yüksek Güç seçeneklerinden birini seçebiliyor. Yüksek Güç Modu ise pil ömrünü artırmak için macOS Monterey ile sunulan Düşük Güç Modu’nun tam tersi. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple’ın 14 inç MacBook’a getirdiği bu özellik kullanışlı mı? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz