Ana Sayfa Apple Apple Vision Pro için online satış yapmayacak!

Apple Vision Pro için online satış yapmayacak!

0
tim cook vision pro

“Vision Pro gibi bir ürün daha önce hiç olmadı.” Apple CEO’su Tim Cook, şirketin geçen haftaki kazanç çağrısında yatırımcılara ve basın mensuplarına bu değerlendirmeyi yaptı. “Ve bu yüzden bunu bilerek sadece mağazalarımıza getiriyoruz, böylece son aşamasına gerçekten büyük önem verebiliyoruz” diye ekledi. Apple Vision Pro için online satışını ilk aşamada istemiyor.

Apple Vision Pro online satışını istemiyor!

Apple, Vision Pro’yu denemek ve daha sonra satın almak için müşterilerin mağaza içi randevu almasını şart koşmayı planlıyor. Bir söylenti hafta sonu yaptığı konuşmada bunu yineledi ve “amiral gemisi mağazalarında meraklı müşteriler için özel Vision Pro alanları da olacak” diye ekledi.

Tüm bunlar, 3.499 dolardan başlayacak ancak mağazalarda büyük ilgi görecek bir ürün için yavaş ve ölçülü bir piyasaya çıkış gibi görünüyor. Tıpkı Apple Watch’un lansmanında olduğu gibi Vision Pro da bu ürüne sahip bir Apple Store’a giren herkesin dikkatini üzerine çekecek.

Apple’ın satış noktası reklamlarının bol (ve renkli) olacağından ve herkesin bu ürünün varlığından haberdar olmasını sağlayacağından emin olabiliyoruz. Ve pandemi sonrası dünyada, başlığı denemek, paraya kıymak isteseler de istemeseler de bir tur atmak isteyenler için nispeten kolay bir şey olacak.

İşte Vision Pro’nun Apple Store’daki ilk gösterimini bu deneme tecrübesi çok önemli kılacak. Çünkü Cook’un da dediği gibi, daha önce böyle bir ürün hiç olmadı. Haziran ayındaki WWDC açılışında başlıkla vakit geçirenlerin tekrarladığı bir tema varsa, o da başlığın beklediklerinden çok daha iyi olduğuydu.

Ancak Vision Pro’nun yalnızca mağazada satılmasının asıl faydası, başlığa ilgi duyanların test amaçlı kullanabilmesi değil. Bu sayede 3.499 doları gözden çıkaranlar en iyi ve kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimini yaşayabilecekler. Vision Pro mağazadaki en pahalı ürünlerden biri olacak ve başarısı insanların ondan en iyi şekilde yararlanmasına bağlı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz