Ana Sayfa Apple Apple Watch AFib uyarısı: Diyabet teşhisini sağladı!

Apple Watch AFib uyarısı: Diyabet teşhisini sağladı!

0
apple watch

Oklahoma’da bir kadın, Apple Watch Afib bildiriminin doktor ziyaretine ve diyabet teşhisine yol açmasının ardından Apple Watch’un hayatını kurtardığını belirtti. Apple Watch henüz kullanıcıları kan şekeri seviyeleri konusunda uyaramıyor olabilir, ancak bir hastane ziyaretinin ne zaman gerekli olabileceğini kullanıcılara bildirebiliyor. Sağlıkla ilgili birçok sorun, kalp atış hızındaki değişiklikler gözlemlenerek yakalanabiliyor ve bu da daha büyük bir tanı konulmasına yardımcı oluyor.

Apple Watch Afib uyarısı hayat kurtardı!

Judith Luebke, “Bir Cuma sabahı saatime A-FIB’de olduğuma dair bir bildirim geldi,” diyor. “O sabah patronumla konuştum ve dedim ki, ‘Biliyorsun, bu sabah bir toplantım var. Belki ondan sonra doktora giderim, belki giderim, belki gitmem – belki de hafta sonunu beklerim’ dedim” diye açıkladı. “Ve o da ‘Şimdi gitmen gerek’ dedi.”

Doktora gittikten sonra Luebke diyabet hastası olduğunu ve şeker seviyesinin yüksek olduğunu öğrendi. Bu durum Apple Watch uyarısına yol açtı. Kızı Shannon Bowers da hayat kurtaran teşhis için Apple Watch’a ve annesinin hayatındaki insanlara teşekkür etti. Eğer uyarı almasaydı ve çevresindeki insanlar tarafından teşvik edilmeseydi, hafta sonu boyunca yaşayamayabilirdi.

Luebke Apple CEO’su Tim Cook’a etkinlikle ilgili bir e-posta gönderdi ve aynı gün yanıt aldı. Ondan haber aldığı için mutlu olduğunu ve teknolojinin onu kurtarmaya yardımcı olmasından daha da mutlu olduğunu söyledi. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz