Ana Sayfa Apple Apple Watch pil sorunu çözüldü!

Apple Watch pil sorunu çözüldü!

0
apple watch

Apple Watch pil sorunu birçok kişi için problemdi. Saatinizin pilinin son bir ay içinde giderek daha hızlı tükendiğini fark ettiyseniz, watchOS 10.1.1 kısa süre önce kullanıma sunuldu ve beraberinde çok önemli bir pil düzeltmesi de geliyor. Artık bir kez daha Apple’ın vaadettiği ‘tüm gün pil ömrüne’ yeniden sahip olabilirsiniz.

Apple Watch pil sorunu watchOS 10.1 ile çözüldü

watchOS 10, yepyeni bir widget ve düzen gibi bazı verimli ve akıllı özelliklerle çok etkileyici bir güncellemeydi. Ne yazık ki, son watchOS 10.1 güncellemesi, şimdi düzeltilmekte olan bir pil tüketimi sorunu getirdi. Apple Destek web sitesinde açıklandığı üzere, bu güncellemede gerçekleştirilen sınırlı değişikliklerden biri bu.

Apple bu güncellemede “Bu güncelleme önemli hata düzeltmeleri sağlıyor ve pilin daha çabuk bitmesine neden olabilecek bir sorunu gideriyor” dedi. iPhone 15 serisinin, Watch Series 9’un ve Watch Ultra 2’nin piyasaya sürülmesi pek çok sorunla birlikte geldi.

Yeni iPhone’larda aşırı ısınma, ekran yanığı ve NFC sorunlarının yanı sıra Apple Watch’larda pil ve hava durumu ile ilgili sorunlar rapor edildi ve bir cihaza sahip olmanın ilk ayı pek çok kişi için bir deneme süresi gibi hissedildi. Bu cihazların sorunlarının giderilmesi oldukça zaman aldı ancak Apple bu konuda gerekli çalışmaları yaptı ve sorunları çözdü. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Apple düzenlemelerde geç mi kalıyor? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz