Ana Sayfa Yazılım Apple’dan ilginç karar! iOS 17 için iOS 18 çalışmaları durduruldu!

Apple’dan ilginç karar! iOS 17 için iOS 18 çalışmaları durduruldu!

0

Teknoloji devi Apple, son dönemlerde iOS ve watchOS dahil diğer kendi yazılımlarında ortaya çıkan hatalar nedeniyle şikayet yağmuruna tutuluyor. Bunun için çalışmalar yürüten şirket, ilginç bir adım attı. Öyle ki iOS 18 için çalışmalar durduruldu. İşte ayrıntılar…

iOS 18’le birlikte diğer yazılım sürümleri için çalışmalar durduruldu

Apple, yakın zamanda iOS, iPadOS ve watchOS işletim sistemleri için yeni yazılım sürümlerini kullanıma sundu. Fakat bu sürümler, pek çok hatayı da beraberinde getirdi. Akabinde şirket şikayetler almaya başladı.

iOS 18 için geliştirme süreci durduruldu.

Hem sosyal medyada hem de markanın resmi destek forumunda artan şikayetlerin ardından Apple, iOS 18, macOS 15, watchOS 11 ve tvOS 18 için geliştirme çalışmalarını durdurdu.

İlginizi Çekebilir – Apple Watch AFib uyarısı: Diyabet teşhisini sağladı!

Apple ile ilgili güvenilir kaynaklar arasında yer alan Bloomberg editörü Mark Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre Apple’ın yazılım geliştirme ekibi, mevcut hataları düzeltmeye odaklandı.

Geçtiğimiz ay iOS 18, iPadOS 18 ve macOS 15 için ilk beta sürümleri geliştirildi. Ancak demin bahsettiğimiz kararla birlikte geliştirilmeye devam edilmiyor. Şirketin bu sürümler için yeni özellikler üzerinde çalışmaya ne zaman devam edeceği ise bilinmiyor.

Tabii bu durumda iOS 18 ile birlikte diğer yeni yazılım sürümleri daha geç çıkabilir. Apple’ın bu sürümleri önümüzdeki yılın haziran ayında tanıtması bekleniyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz