Ana Sayfa Güncellemeler İndirmeyen kalmasın: Apple’dan sürpriz güncelleme!

İndirmeyen kalmasın: Apple’dan sürpriz güncelleme!

1

Teknoloji devi Apple, piyasaya sürdüğü kablosuz kulaklığı AirPods Pro (2. nesil) için yeni bir güncelleme yayınladı. Peki mevcut özellikleri iyileştiren bu güncelleme nasıl indirilir? İşte adım adım yapmanız gerekenler…

2. Nesil AirPods Pro’ya yeni güncelleme!

Elektronik ürünler için yazılımın sürekli olarak güncel olması oldukça önem arz ediyor. Apple da bunu biliyor ve AirPods için olmasa da iPhone gibi ürünleri için her ay önemli güncellemeler yayınlıyor. Son güncelleme ise kablosuz kulaklık için oldu.

2. Nesil AirPods Pro'ya yeni güncelleme!

Apple AirPods Pro (2. nesil) için 6B32 yapı numaralı bir güncelleme yayınlandı. Fakat bu güncelleme için herhangi bir yama notları paylaşılmadı. Bu nedenle yeni sürümün neler getirdiği bilinmiyor. Fakat mevcut özellikleri iyileştirdiği kuvvetle muhtemel.

İlginizi Çekebilir – 12.9 inç iPad Pro devam etmeyecek: Halefi ise oldukça heyecanlandırdı!

Apple AirPods Pro (2. nesil) güncellemeler otomatik olarak yükleniyor. Yani bu işlem manuel olarak yapılamıyor. Güncellemek için AirPods‘u şarj kutusuna yerleştirmeniz ve iOS cihazınıza bağlamanız yeterlidir.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni güncellemeyi AirPods’unuza indirdiniz mi? Konu ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz