Ana Sayfa Apple HomePod 17.1.1 önemli bir sorunu çözdü!

HomePod 17.1.1 önemli bir sorunu çözdü!

0
HomePod

HomePod, HomePod 2 veya HomePod mini sahibiyseniz, Apple’ın özellikle rahatsız edici bir hatayla ilgili bir sorunu çözdüğüne inandığı yeni bir yazılım güncellemesini indirebilirsiniz. Çünkü HomePod 17.1.1 bu sorunu çözdüğünü iddia ediyor.

HomePod 17.1.1 Siri sorununu çözdü!

Bu hata bazı HomePod’ların Siri isteklerine normalde olduğundan daha yavaş yanıt vermesine neden oluyor. Yeni güncelleme, sürüm 17.1.1, şu anda tüm uyumlu HomePod’lar için ücretsiz bir güncelleme olarak indirilebilir yani hepsi. Apple’ın web sitesindeki bir destek belgesinde ayrıntılı olarak açıklanan sürüm notları, bu yeni yazılım güncellemesinin neler sunacağı hakkında çok fazla ayrıntıya girmiyor.

Ancak hata düzeltmesini onaylıyorlar. Bu da Apple’ın neler yaşandığının temeline inebildiğinden oldukça emin olduğunu gösteriyor. Sürüm notlarında “Yazılım sürümü 17.1.1, bazı HomePod hoparlörlerinin yavaş yanıt vermesine veya istekleri tamamlayamamasına neden olan bir sorunu gideriyor” deniyor.

Bu yeni güncelleme, Apple’ın HomePod yazılım sürümü 17.1’i yayınlamasından kısa bir süre sonra geldi. Bu sürüm HomePod mini ve orijinal HomePod’a Diyaloğu Geliştir seçeneği için destek ekledi. Bu özellik, HomePod’lar bir Apple TV 4K‘ya bağlandığında, TV şovlarında ve filmlerde insanların söylediklerini duymayı kolaylaştırıyor. Söylenenleri duymak gittikçe zorlaşıyor ve bu özellik bunu düzeltmeye yardımcı olacak.

Otomatik güncellemeleri devre dışı bırakmadığınız sürece HomePod’unuzun yeni yazılımı otomatik olarak yüklemesi gerekir. Eğer devre dışı bıraktıysanız, Home uygulamasına gidin ve HomePod’unuzun ayarlar ekranından güncellemeye erişebilirsiniz. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz