Ana Sayfa Apple watchOS 10.2 beta sürümü çıktı!

watchOS 10.2 beta sürümü çıktı!

0
apple watch

Apple, geliştirici beta katılımcılarına cihazlarında test etmeleri için watchOS 10.2’nin yeni bir ikinci sürümünü sundu.
Beta programına katılan geliştiriciler en son sürümlere Apple Geliştirici Merkezi üzerinden veya cihazlarını beta yazılımıyla güncelleyerek ulaşabiliyorlar. Herkese açık beta sürümleri genellikle geliştirici sürümlerinden kısa bir süre sonra Apple Beta Yazılım Programı aracılığıyla sunuluyor. İşte watchOS 10.2 beta sürümü ile gelen değişiklikler.

WatchOS 10.2 beta sürümü artık kullanılabilir!

watchOS 10.2 için ikinci geliştirici betası, 26 Ekim’de yayınlanan ilk betanın ardından geldi. WatchOS 10.2’nin ikinci sürümü 21S5342e numarasını taşıyor ve ilk sürüm olan 21S5331f’nin yerini alıyor. watchOS 10.2 beta sürümü artık kullanıcılara, başta Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2 olmak üzere belirli Apple Watch modellerinde Siri’den aygıt içi Sağlık taleplerini yerine getirmesini isteme olanağı sunuyor.

Bu aşamada, watchOS 10.2’de Apple’ın güncellemelerine özgü hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmelerinden oluşan olağan koleksiyon dışında ne gibi değişiklikler olduğu belli değil. Apple, kullanıcıların beta işletim sistemlerini ya da diğer beta yazılımlarını “görev açısından kritik” ya da birincil aygıtlara yüklememelerini şiddetle tavsiye ediyor.

Zira küçük de olsa veri kaybına yol açabilecek sorunlar yaşanma ihtimali bulunuyor. Test kullanıcıları bunun yerine ikincil ya da gerekli olmayan donanımları kullanmalı ve kritik verilerinin her zaman yeterli yedeğini aldıklarından emin olmalı. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz