Ana Sayfa Apple iPhone SE 4 tasarımı sızdırıldı!

iPhone SE 4 tasarımı sızdırıldı!

0
SE 4

iPhone SE 3 geçen yıl Mart ayında piyasaya sürülmüş ve A15 Bionic çip dışında önemli bir değişiklik getirmemişti. Yeni nesil iPhone SE hakkındaki söylentiler oldukça tartışmalıydı, hatta bazı raporlar Apple’ın yeni telefonun geliştirilmesini durdurduğunu iddia ediyordu. iPhone SE 4 dedikoduları ise farklı bir şey söylüyor.

iPhone SE 4 iPhone 14’e benzer bir tasarıma sahip olacak!

Yeni bir kaynak, D59 kod adlı dördüncü nesil iPhone SE’nin Ana Ekran Düğmeli iPhone’lara son verecek yeni bir tasarımla geliştirildiğini iddia etti. Apple tedarikçilerinden gelen en son teknik özelliklerin, iPhone SE 4’ün iPhone 14 kasasının değiştirilmiş bir versiyonunu kullanacağını ve boyutlarının 6.1 inçlik iPhone 14’ünkilerle eşleşeceğini ortaya koydu.

Temel farklılıklardan biri, iki yerine yalnızca tek bir arka lense sahip olacak arka kamera. Daha az karmaşık donanım nedeniyle, iPhone SE 4’ün 165 gram ağırlığında olacağı söyleniyor. iPhone 14’ten 6 gram daha hafif. Raporda belirtilen bir diğer ayrıntı ise yeni iPhone SE’nin yan düğmesinde Touch ID yerine Face ID’nin yer alacak olması. iPhone 15 gibi iPhone SE 4 de Lightning konnektörü yerine USB-C portuna sahip olacak.

Apple’ın iPhone 15 Pro’daki Action Button’ı yeni iPhone SE’ye getireceğine dair bir söylenti de var. Söylentiler, yalnızca Pro modellerinin değil, tüm iPhone 16 serisinin Action Button’a sahip olacağından bahsediyor. Bu da yeni iPhone SE’yi 2024 iPhone’larıyla aynı hizaya getiriyor.

Apple’ın yeni iPhone SE’yi tam olarak ne zaman tanıtmayı planladığı da belirsiz. Bazı kaynaklar 2024 yılında bir lansmana işaret ederken, Bazı söylentiler iPhone SE 4’ün 2025 yılında, iPhone 16’nın lansmanından sonra tanıtılacağına inanıyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz