Ana Sayfa Apple Galaxy Watch 3: Apple Watch kopyalanıyor mu?

Galaxy Watch 3: Apple Watch kopyalanıyor mu?

0
apple watch

Windows Report dün, henüz piyasaya sürülmemiş Samsung Galaxy Fit 3’ün özel görüntülerini yayınladı ve bu görüntülerin tamamı Apple Watch’a benziyor. Her fotoğraf çarpıcı bir şekilde Apple Watch’a benzese de, Samsung Fit 3 takip cihazının yan profili Apple Watch profiline o kadar benziyor ki, Apple Watch’unuz yoksa farkı anlamak zor olabilir. Sadece bu da değil, hem saatin hem de kordonun tozlu gül rengi ve tasarımı da Apple’a çok yakın hissettiriyor.

Samsung Apple Watch kopyasını mı yapıyor?

Ekran kasası, çok ince görünmeyen saat kordonunun kenarlarının ötesine geçiyor ve bu da bizi Samsung Fit 3’ün Galaxy Watch veya Fitbit Sense ile aynı ayak izine tam olarak ulaşmasa da, yalnızca boyut olarak önemli bir fitness takipçisi olacağına inanmaya yönlendiriyor.

Alt kısımda, Samsung’un bu teknolojiyi kullanabildiğini bildiğimiz için muhtemelen bir kalp atış hızı sensörü ve muhtemelen bir sıcaklık sensörü barındıracak bir sensör dizisi görülüyor. Bunun ötesinde, Fit 3’ün arka paneli dışında cihazın içinde neler olduğunu söylemek zor.

Saat kordonunun iç kısmında, Samsung Fit 3’ün üst kısmına paralel uzanan birkaç küçük yarık var. Bunların, yayları daha kolay serbest bırakmak için Samsung’un Watch 6’ya dahil ettiğine benzer düğmeler olması muhtemel. Alternatif olarak, bunlar aktivite sırasında ter ve havanın dolaşması için rahatlatıcı olabilir.

Bütün bu özellikler de saatin Apple Watch’a oldukça benzediğini gösteriyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Samsung Apple Watch’u kopyalıyor mu? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz