Ana Sayfa iOS Apple, çığır açacak: iOS 18 ile ilgili ortalığı karıştıran söylenti!

Apple, çığır açacak: iOS 18 ile ilgili ortalığı karıştıran söylenti!

0

Apple, watchOS, iPadOS bir yana iPhone‘ların işletim sistemi iOS‘u da geliştirmeye devam ediyor. Şirketin geçtiğimiz aylarda iOS 17 güncellemesini yayınlamasının ardından gözler iOS 18 ‘e çevrildi. Bugün ise bu yeni sürüm için bir söylenti ortaya atıldı.

iOS 18, oldukça büyük bir güncelleme olacak! Peki neden?

Apple ile ilgili önemli kaynaklar arasında yer alan Bloomberg editörü Mark Gurman, iOS 18 ile ilgili önemli bir söylenti ortaya attı. Buna göre Apple‘ın yeni işletim sistemi için büyük hedefleri var.

Aktarılan bilgilere göre Apple, şirket içerisinde iOS 18 güncellemesi için “iddialı ve ilgi çekici” olarak bahsediyor. Akabinde teknoloji devinin yeni işletim sisteminde performans ve güvenlik ile ilgili iyileştirmelerin yanı sıra önemli seviyede yeni özellikler ve arayüz değişiklikleri sunacağı bildiriliyor. Yani buna göre şimdiye kadar çıkış yapan bütün iOS sürümlerinden çok daha fazla yenilik içerecek.

İlginizi Çekebilir – Apple’dan ilginç karar! iOS 17 için iOS 18’in çalışmalarını durduruldu!

Söz konusu bu yeniliklerin neler olacağı ise bilinmiyor. Fakat geçtiğimiz günlerde çıkan bir habere göre bu yenilikler arasında en öne çıkanı yapay zeka tarafında olacak. Gurman, iOS 18‘in, iOS 14 ile gelen ana ekrana widget ekleme özelliği gibi çığır açıcı özellikler içereceğini bildiriyor.

iOS 18, WWDC 2024 etkinliğinde tanıtılacak. Bu etkinliğinse haziran ayında gerçekleştirilmesi bekleniyor. Tabii bu tarih değişebilir. Zira Apple, iOS 17’deki hataları çözmek için iOS 18’in geliştirme sürecini durdurdu.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? iOS 18’den beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz