Ana Sayfa Apple Apple Store müşterisi iPhone sipariş verip Android aldı!

Apple Store müşterisi iPhone sipariş verip Android aldı!

0
apple

Hiç doğrudan Apple Store Online’dan bir iPhone satın aldınız mı? Safari üzerinden sipariş vermekten kapınıza teslimata kadar tüm sürecin ne kadar sorunsuz olduğunu tahmin edebilirsiniz. Birleşik Krallık’taki bir müşteri de aynı mükemmel hizmeti bekliyordu ancak bunun yerine sahte bir iPhone 15 Pro Max aldı. İşte Apple store müşterisi hakkında bildiklerimiz.

Apple Store müşterisi sahte iPhone aldı!

Reddit kullanıcısı u/theEdmard, Apple’ın Birleşik Krallık web sitesinden Doğal Titanyum renginde 256GB iPhone 15 Pro Max sipariş etti. Ancak DPD’den gelen paketi açar açmaz “doğru olmadığını hemen anladı.” Sipariş ettikleri iPhone’un kutusunun içindeki akıllı telefon, Apple Store’da gezinirken gördüğünüz iPhone’dan şüpheli bir şekilde farklı görünüyordu. Sahte iPhone’un alt kısmında bir çene vardı ve kesinlikle OLED ekran kullanmıyordu.

Kullanıcı, “Cihazı açtığımda çok zayıf bir kurulum süreci ile karşılaştım ve hemen bunun bir dış kaplama içinde bir Android cihaz olduğunu fark ettim. Tüm kurulum ekranlarını atlamayı ve telefona girmeyi başardım. Facebook, YouTube ve TikTok zaten yüklü. İşletim sistemi hatalı ve korkunç. Ayrıca kamera, ekranda herhangi bir kullanıcı arayüzü öğesini kullanmaya çalıştığınızda çöken bir slayt gösterisi gibi.” dedi.

u/theEdmard, Apple Destek ile bir talep açtı ve doğrudan Apple’dan satın alınan iPhone’un hangi noktada kurcalandığını belirlemek için sonraki adımları duymayı bekliyor. Ayrıca kullanıcı, işletmeler için yazılım çözümleri üzerinde çalışan bir şirket olan AtWrk’ün de sahibi. Bu şirketlerden biri, halihazırda bu tuhaf vakayla ilgilenen bir dolandırıcılık önleme platformu.

Bu son derece tuhaf bir durum, ancak iPhone’un Apple’ın depolarından ayrılmasıyla müşterinin ön kapısına ulaşması arasında bir şeyler olduğunu tahmin etmek zor değil. iPhone hırsızlığı oldukça yaygın ve teslimat şirketlerinde, özellikle iPhone gibi pahalı bir ürün söz konusu olduğunda, yol boyunca birilerinin paketi kurcalama ihtimali her zaman var.

Neyse ki, büyük bir perakendeciden alışveriş yapıldığında, muhtemelen teslimat şirketi ile sigorta yaptırılacak ve kurcalanmış ürünler değiştirilecektir. DPD burada söz konusu müşteriye paketin kurcalanmadığına dair güvence verdi ve bu da sahte iPhone’un ilk olarak nereden geldiğine dair bir sürü soru ortaya çıkarıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz