Ana Sayfa Apple iPad Air beklediğimizden daha erken çıkacak!

iPad Air beklediğimizden daha erken çıkacak!

0
ipad air

Önde gelen bir Apple analisti, Apple’ın iPad serisinde 2024 yılında yapacağı güncellemelerin yeni bir iPad Air modeli içereceğini ve 12.9 inçlik yeni bir varyantın da yolda olduğunu iddia ediyor. Apple’ın 2024 yılında yeni iPad modellerini piyasaya süreceği ve en çok ilginin iPad mini ve iPad Pro üzerinde olduğu söyleniyor. Bir analist tarafından hazırlanan raporda, sıklıkla göz ardı edilen iPad Air’in başka bir seçeneğe sahip olabileceği görülüyor.

iPad Air söylentileri heyecanlandırdı!

İki iPad Air modelinin 2024 yılının ilk çeyreğinde seri üretime geçmesi planlanıyor. 10.9 inçlik modele 12.9 inçlik bir versiyon eklenecek. iPad Pro’daki mini LED teknolojisine sahip olmayacak olan bu model, yine de aynı özellikteki Oxide arka panelini kullanarak bazı avantajlar elde edecek.

Bu, söylentilerde daha büyük bir iPad Air’in ilk kez ortaya atılışı değil. Ekim ayında da bir raporda aynı boyut iddiası ortaya atılmıştı. 2024’ün ilk çeyreğinin sonlarında veya ikinci çeyreğinde mini-LED versiyonların yerini alacak iki OLED iPad Pro modeli olacak.

Modeller yeni form faktörü tasarımları, M3 işlemci içerecek ve OLED panel LTPO arka panelli bir Tandem tasarımını benimseyecek. OLED versiyonların seri üretimi, OLED panel sorunlarına bağlı olarak, planlamadaki ilk çeyreğin başlarına kıyasla ilk çeyrek ya da ikinci çeyreğe ertelenecek.

Yeni 10.9 inç iPad Air’in fiyatı değişmezse ve 12.9 inç iPad Air “kesinlikle daha pahalı” olursa Apple, seriler arasındaki “fiyat farkını korumak” için OLED iPad Pro modellerinin fiyatını artırabilir. Yeni iPad mini’nin seri üretimi, daha önceki 1. çeyrek tahminine kıyasla 2024’ün ikinci yarısına ertelendi. 11. nesil iPad de yılın ikinci yarısında seri üretime geçecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz