Ana Sayfa Apple PS5 sahipleri buraya: Ücretsiz Apple Music keyfi!

PS5 sahipleri buraya: Ücretsiz Apple Music keyfi!

0
apple music

Apple ve Sony, PS5 sahipleri için altı aya kadar Apple Music akış hizmetine reklamsız erişimin keyfini çıkarmalarını sağlayan bir promosyon teklifi hazırladı. İşte Ücretsiz Apple Music uygulamasını kullanmak için yapmanız gerekenler.

6 ay ücretsiz Apple Music kullanımı!

Teklif, yeni ve “nitelikli geri dönen” Apple Music müşterileri için 15 Kasım 2024 tarihine kadar geçerli. Teklif, herhangi bir PS5 modelinde Apple Music uygulamasını indirip oturum açarak etkinleştirilebiliyor. Teklifi kabul eden PS5 sahipleri Apple Music’i sadece konsollarından dinlemekle kısıtlı değil.

Altı aylık deneme başladıktan sonra, Windows, Android telefonlar ve Apple’ın tüm donanımları da dahil olmak üzere desteklenen tüm cihazlarda şarkıları dinleyebilirsiniz. Teklifin geçerli olduğu katılımcı ülke ve bölgelerin tam listesini PlayStation web sitesinde bulabilirsiniz.

Anlaşma, Apple ve Sony tarafından 2021 yılında sunulan altı aylık Apple TV Plus promosyonunu takip ediyor ve en sevdikleri PS5 oyunlarını oynarken seçilmiş çalma listelerini dinlemekten hoşlanan oyuncuları cezbedebilir. Müzik akışı hizmetini daha önce hiç deneyimlemediyseniz ve Spotify Premium gibi rakip tekliflere karşı nasıl durduğunu görmek istiyorsanız, Apple Music’i ek ücret ödemeden denemek istiyorsanız iyi bir fırsat gibi görünüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz