Ana Sayfa Apple Apple Vision Pro: Çıkış tarihi değiştirilecek!

Apple Vision Pro: Çıkış tarihi değiştirilecek!

0
vision pro

Apple bu yılın başlarında ilk karma gerçeklik başlığı olan Vision Pro’yu duyurmuştu. Kulaklığın Ocak 2024’te piyasaya sürülmesi bekleniyordu ve yüz yüze bir satış deneyiminin planlandığı söyleniyordu. Ancak görünen o ki, Apple orijinal Ocak lansman zaman çizelgesini gerçekleştiremeyebilir. İşte Apple Vision Pro için beklenen tarih.

Apple Vision Pro için bir süre daha bekleyeceğiz!

Bir rapor, Apple’ın Vision Pro’nun lansmanını “Mart ayı civarına” ertelemeyi düşündüğünü söylüyor. Kulaklık bu yılın başlarında WWDC 2023’te tanıtılmış ve Apple Ocak 2024’te satın alınabileceğini duyurmuştu. Cihaz şu anda testlerin son aşamalarında ve Apple, Apple Vision Pro’nun perakende sürümü için dağıtım planları üzerinde çalışıyor.

Lansman da şirket için çok tipik olmayacak. Bu 3.500 dolarlık bir başlık ve Apple için yeni bir ürün kategorisi ve şirket buna göre hazırlanıyor. Şirket, mağazalarda oturma yerleri, kulaklık demo üniteleri ve alıcılar için aksesuarları boyutlandırmak için araçlar içeren özel alanlar belirleyecek.

Cihaz Apple’ın ABD’deki yaklaşık 270 mağazasının tamamında satılacak olsa da, planlar hakkında bilgi sahibi olan kişilere göre şirket Vision Pro’yu ülke geneline yaymadan önce ilk olarak New York ve Los Angeles gibi önemli bölgelerdeki mağazalarda satışa sunmayı planlıyor.

Bu nedenle, lansmanın daha önce düşünülenden biraz daha uzun süreceği anlaşılıyor. Yazılımın da çok sağlam olması gerekiyor ki bu da her yeni ürün kategorisi için zorlu bir süreç. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz