Ana Sayfa Apple AirTag ve alternatif çözümler!

AirTag ve alternatif çözümler!

0

AirTag, Bavulunuzun kaybolması çok can sıkıcı bir durum olabilir, özellikle de iş için seyahat ediyorsanız. Peki ya bavulunuz aniden Jamaika’ya gitmişse? Bu neredeyse doğaüstü bir olay gibi görünebilir, ama gerçekten olmuş bir hikaye. İşte detayalar…

AirTag ile Bavulunuzu Kaybetmeyin: Lorraine Pedersen’in hikayesi

Böyle bir durumda yapabileceğiniz ilk şey, bavulunuzu kaybeden havayolu şirketiyle temasa geçmektir, ancak bu pek işe yaramayabilir. Bu yüzden, Apple ve AirTag gibi alternatif çözümler devreye giriyor – ve bu hikaye, AirTag’in ne kadar faydalı olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Bu hikayenin kahramanı Lorraine Pedersen, Ekim ayının sonunda WestJet ile Toronto’dan Winnipeg’e uçuyordu. Ancak bavulu varışta ortada yoktu – ki bu, özellikle de Lorraine’in iş için seyahat ettiği bir durumda çok sinir bozucuydu. “Tüm kıyafetlerim kayıp,” diyor.

Şanslı bir şekilde, Lorraine bavuluna bir AirTag yerleştirmişti. Bu sayede bavulunun Kingston, Jamaika’da olduğunu anında görebildi. WestJet’e bu bilgiyi verdi, ancak havayolu şirketi bu bilgiyi kabul etmedi ve çünkü o gün Toronto’dan Kingston’a uçuş olmadığını söylediler.

Pedersen, “Sürekli olarak ‘bizim hatamız değil, oraya biz yollamadık çünkü uçmadık’ dediler,” diye anlatıyor.

Kimse ona güvenmediği için, Pedersen kendi başının çaresine baktı ve Norman Manley Uluslararası Havalimanı’na ulaştı. Bavulunun aslında bir Swoop uçuşuyla (Swoop, WestJet’in bir iştiraki) gitmiş olduğunu öğrendi.

Pedersen, WestJet’in bavulu Toronto’ya getirmeyi reddettiği için bavulunun iki hafta boyunca Jamaika’da kaldığını söyledi. Bavulunu geri aldığında ise açıldığını ve bazı eşyalarının çalındığını fark etti.

“Bavulumun Jamaika’da karıştırıldığını ve bazı şeylerin alındığını bilmek beni çok üzdü,” dedi Pedersen.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Kayıp bavulunuz kayıp olursa siz ilk ne yapardınız? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz