Ana Sayfa Apple Önümüzdeki sene çıkacak: yeni iPad Mini heyecanlandırdı!

Önümüzdeki sene çıkacak: yeni iPad Mini heyecanlandırdı!

0
ipad mini

Apple, Eylül 2021’de daha büyük 8,3 inç ekran, USB-C bağlantı noktası, Touch ID güç düğmesi, A15 Bionic çip, hücresel modellerde 5G desteği, Center Stage destekli 12 megapiksel arka kamera, ikinci nesil Apple Pencil ile uyumluluk ve daha fazlasını içeren yeni özellikleriyle mevcut iPad mini’yi piyasaya sürdü. İşte yeni iPad Mini hakkında bilmeniz gerekenler.

Yeni iPad Mini nasıl özelliklere sahip?

Tedarik zinciri analistine göre Apple, yedinci nesil iPad mini’nin seri üretimine 2024 yılının ikinci yarısında başlamayı hedefliyor. Bu da cihazın Temmuz ayında ya da daha sonra üretileceği anlamına geliyor. Apple yeni ürünlerini nadiren Temmuz ya da Ağustos aylarında duyuruyor. Dolayısıyla bir sonraki iPad mini, söylentilere göre önümüzdeki yılın Eylül ya da Ekim ayında tanıtılacak.

Beklenen özellikler ise şunlar:

  • Rutin özellik artışının bir parçası olarak, bir sonraki iPad mini muhtemelen en azından daha hızlı bir A16 Bionic çip ile donatılacak.
  • Yeni iPad mini için yükseltilmiş ön ve arka kameralar söylentiler arasında. Mevcut modelde ƒ/1.8 diyafram açıklığına sahip 12 megapiksel arka kamera ve ƒ/2.4 diyafram açıklığına sahip 12 megapiksel Ultra Geniş ön kamera bulunuyor.
  • Yeni iPad mini için yeni renk seçenekleri söylentileri var. Mevcut modelin Uzay Grisi, Yıldız Işığı, Pembe ve Mor renkleri mevcut.
  • Bir sonraki iPad mini’nin Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.3’ü desteklemesi, desteklenen bir yönlendirici ile daha yüksek Wi-Fi hızları ve gelişmiş Bluetooth bağlantısı sağlaması olası. Apple, en yeni iPad Pro, iPhone 15 Pro modelleri ve çoğu yeni Mac’e Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.3 desteğini zaten eklemişti.
  • Yeni iPad mini’nin, dikey yönde “jöle kaydırma” ekran yırtılmasının etkisini azaltmak için döndürülmüş bir ekran düzeneğine sahip olacağı söyleniyor. Bu görsel efekt, yenileme hızlarındaki uyumsuzluk nedeniyle ekranın bir tarafındaki metin veya görüntülerin aşağı doğru eğilmiş gibi görünmesine neden olabiliyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? 2024 senesinde çıkacak olan iPad Mini’yi satın almak ister miydiniz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz