Ana Sayfa Oyun Apple Arcade fiyatına zam geldi!

Apple Arcade fiyatına zam geldi!

0

Apple, en çok kullanılan servisleri arasında yer alan Arcade hizmetinin fiyatını artırma kararı aldı. Bu zam yalnızca Türkiye ile birlikte kalmayıp ABD’yi de etkiledi. İşte Apple Arcade servisinin yeni fiyatı…

Apple Arcade fiyatı ne kadar oldu?

Bilmeyenler için Apple Arcade, kullanıcılara reklamsız bir şekilde yüzlerce oyun sunan abonelik tabanlı bir hizmet. Türkiye’de pek kullanıcısı olmasa da hizmet kapsamında sunulan oyunlar oldukça dikkat çekiyor.

Apple Arcade fiyatı ne kadar oldu?

iPhone, iPad, Mac ve Apple TV cihazlarda kullanılabilen Apple Arcade, her ay sunulan yeni oyunlar ile kullanıcı sayısını sürekli olarak artırıyor. Fakat en son yapılan zam ile birlikte bu bir süre duraklayabilir.

İlginizi Çekebilir – Nihayet: Shazam, önemli bir özelliğe kavuştu!

Kısa süre önce yapılan zam ile birlikte Apple Arcade aylık fiyatı 34,99 TL‘den 69,99 TL‘ye yükseldi. Ortada yüzde 69,99 oranında bir zam söz konusu. Hizmetin ABD için aylık fiyatı ise 4,99 dolardan 6,99 dolara çıktı!

HizmetEski Fiyatı (Aylık)Yeni Fiyatı (Aylık)
Apple Arcade (Türkiye)34,99 TL69,99 TL
Apple Arcade (ABD)4,99 dolar6,99 dolar

Apple Arcade neler sunuyor?

  • Geniş oyun kütüphanesi: Apple Arcade, pek çok türde yüzlerce oyun sunuyor. Macera, bulmaca, strateji, aksiyon ve daha birçok kategoride oyunlar bulabilirsiniz.
  • Reklamsız oyunlar: Oyunlarda hiçbir şekilde reklam gösterilmemekte.
  • Birden Fazla Cihazda Oynama: Apple Arcade aboneliği, iPhone, iPad, Mac ve Apple TV gibi farklı Apple cihazlarında oyun oynama imkanı sunuyor. Oyunları istediğiniz cihazda oynayabilir ve ilerlemenizi senkronize edebilirsiniz.
  • Yeni Oyunlar ve Güncellemeler: Servis kütüphanesine sürekli olarak yeni oyunlar ekleniyor. Ayrıca mevcut oyunlar için de güncellemeler yayınlanıyor.
  • Aile Paylaşımı: Apple Arcade’i aile paylaşımı özelliğiyle kullanabilirsiniz. Aile içindeki diğer üyelerle oyunları paylaşabilirsiniz.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Apple Arcade hizmetinin yeni fiyatını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz