Ana Sayfa Uygulamalar iPhone’unuzda mutlaka yüklü olması gereken en kullanışlı uygulamalar!

iPhone’unuzda mutlaka yüklü olması gereken en kullanışlı uygulamalar!

0

iPhone kullanıcılarının App Store üzerinden indirebileceği binlerce uygulama bulunuyor. Bu uygulamalar arasında bazıları var ki kullanışlı olmalarıyla oldukça öne çıkıyor. Biz de bu içeriğimizde en iyi 7 iPhone uygulaması listesini sizinle paylaşıyoruz.

İşte en iyi 7 iPhone uygulaması

ChatGPT

İşte en iyi 7 iPhone uygulaması

Son yıllarda gelişen teknoloji ile birlikte yapay zeka araçları gittikçe yaygınlaştı. Bu araçlardan en popüleri hiç şüphesiz OpenAI tarafından geliştirilen ChatGPT. Kendisine sorduğunuz hemen her soruya bir cevapla karşılık verebilecek bu araç ile yemek tarifi alabilir veya genel tabirle bir konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Hatta kod yazdırmak için bile kullanabilirsiniz.

ChatGPT – App Store

Todoist

Günlük hayatınızda yapmanız gerekenleri unutan biriyseniz Todoist uygulaması sizin işinizi bir hayli kolaylaştıracak. Todoist, bir to-do-list yani yapılacaklar listesi oluşturma uygulamasıdır. Kullanıcı dostu arayüzü ve ücretsiz olması sayesinde saniyeler içerisinde bir görev ekleyebilir, iş ve özel hayatınızı düzene koyabilirsiniz.

Todoist – App Store

İlginizi Çekebilir – iPhone aldığınızda yapmanız gerekenler!

Duolingo

İşte en iyi 7 iPhone uygulaması

Duolingo, eğlenceli bir yol ile dil öğreten bir mobil uygulamadır. Bu uygulama ile İngilizce’den Japonca’ya, İspanyolca’dan Portekizce’ye kadar pek çok dil için ücretsiz bir şekilde eğitim alabilirsiniz.

Duolingo – App Store

Apple Destek

Apple Destek de en iyi iPhone uygulaması listesinde yer alıyor. Apple tarafından sunulan Destek, bir Apple cihazınızda sorun yaşadığınızda çözüm yöntemlerini öğrenebileceğiniz, buna ek olarak bir servisten yardım talebi oluşturabileceğiniz bir uygulama.

Apple Destek – App Store

VSCO

VSCO, kullanıcıların fotoğraf ve videolarını düzenlemelerine imkan tanıyan bir uygulama. Filtreler, düzenleme araçları ve kreatif efektlerle dolu geniş bir araç seti sunar. Kullanıcılar, çeşitli filtrelerle renk tonlarını değiştirebilir, poz ve keskinlik gibi özellikleri ayarlayabilir.

Photomath

İşte en iyi 7 iPhone uygulaması

Photomath, matematik ile pek aranız iyi değilse yardımınıza koşabilecek bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Bu uygulama, adından da anlayabileceğiniz üzere fotoğrafını çektiğiniz soruyu nasıl çözebileceğinizi adım adım anlatıyor.

Photomath – App Store

Canva

En iyi 7 iPhone uygulaması listesinin son sırasında ise Canva yer alıyor. Bir fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, kullanıcı dostu arayüzü ve sürükle-bırak yapısıyla oldukça kolay bir kullanım sunuyor. Üstelik tasarım şablonları ile de hızlı bir çözüm sunuyor.

Canva – App Store


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz