Ana Sayfa Apple Vision Pro hakkında çarpıcı dedikodular!

Vision Pro hakkında çarpıcı dedikodular!

0
Vision Pro

Çinli bir yayın, Apple’ın ilk üç yıl içinde milyonlarca Apple Vision Pro birimi satmayı planladığını öne sürüyor, ancak tedarik zinciri raporlaması yarım yamalak. Apple Vision Pro’nun 2024 yılının başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor ve tüm işaretler Apple’ın bu süreye ulaşacağına işaret ediyor. Bununla birlikte, tedarik zinciri raporları Apple’ın ilk yıl tam olarak kaç ünite göndereceği konusunda farklılık gösteriyor.

Apple Vision Pro tedarik zinciri raporları şaşırttı!

X kullanıcısı @Tech_Reve tarafından paylaşılan bir Interface News gönderisine göre, başlık lansmanında 400.000 adet, 2024’te 1 milyon ve ilk üç yılında 10 milyona kadar sevkiyat yapacak. Bununla birlikte, Apple’ın kulaklığının yüksek maliyeti engelleyici olabilir ve hızlı büyümeyi önleyebilir.

Söylentilere göre daha ucuz bir ünitenin 2025’in sonlarına kadar çıkması beklenmiyor. Raporun devamında başlığın parça ve üretim maliyetinin 1.700 dolar olduğu belirtiliyor. Bu rakam Apple’ın 3.499 dolarlık fiyatından çok uzak ancak duyuru öncesi tahmin edilen önceki malzeme listesiyle uyumlu.

Apple’ın son yıllarda Çin’e olan bağımlılığının azalmasına rağmen, rapor Apple Vision Pro’nun yüzde 60 Çin tedarik zinciri ile üretildiğini de gösteriyor. Bu eğilimin gelecekteki başlıklarda da devam edeceğini ve Apple’ın önümüzdeki iki nesil hakkında tedarik zinciri kaynaklarıyla zaten iletişim kurduğunu gösteriyor.

Bunları belirtirken bu kaynağın güvenilirliğinin sınırlı olduğunu söylemekte fayda var. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz