Ana Sayfa Apple AirTag ile hırsızlıktan korunun!

AirTag ile hırsızlıktan korunun!

0

AirTag ile hırsızlık önleme. Washington, D.C. polisi, araba hırsızlığına karşı vatandaşları korumak için bir öneride bulundu: AirTag alın. AirTag, Apple’ın küçük, yuvarlak ve Bluetooth özellikli bir cihazıdır. Bu cihazı değerli eşyalarınıza takabilir ve iPhone’unuzda nerede olduklarını görebilirsiniz. Aynı şekilde, Canada Goose ceketleri çalınan insanlar için de bir önerileri var: AirTag alın. İşte detaylar…

AirTag ile Hırsızlık Önleme: Faydaları ve Riskleri

Bir haber kaynağına göre, Washington, D.C.’de hava soğuduğunda Canada Goose ceketleri hırsızların gözdesi oluyor. Bu çok kaliteli ceketler 1.000 dolardan fazla olabiliyor ve üzerlerinde Canada Goose yazan etiketler var. Bu yüzden hırsızlar onları kolayca bulabiliyor. Canada Goose, Kanada merkezli bir dış giyim markasıdır. 1957 yılında kurulmuştur ve özellikle kışlık parka ceketleriyle ünlüdür. Bu ceketler, gerçek kürk ve kuş tüyü içerir ve soğuk havalarda sıcak tutar.

Perşembe günü, Washington, D.C. polisine Canada Goose ceketleri çalınan insanlara ne tavsiye ettikleri soruldu. Komutan Sylvan Altieri, “AirTag’ler” dedi. Altieri, “AirTag’leri“ spor çantalarında, bavullarda gördüm. Çalınırlarsa bulmak için iyi bir yol” dedi. AirTag’ler, kaybolan eşyaları bulmak için Find My uygulamasını kullanıyor. Bu uygulama, AirTag’in konumunu haritada gösterir ve sesli yönlendirmeler verir. Ayrıca, AirTag’in yakınındaki diğer Apple cihazları da konumunu paylaşabilir.

AirTag’ler polislerin sıkça önerdiği bir şey oldu. New York’ta geçen Mayıs ayında, şehir yetkilileri araba hırsızlığına karşı vatandaşlara bedava AirTag dağıttı. Washington, D.C. polisi de bir ay önce aynı şeyi yaptı ve bazı mahallelerde yaşayanlara bedava AirTag dağıttı. Bu dağıtımların amacı, araba hırsızlığını önlemek ve azaltmaktır. AirTag’ler, arabanın içine veya altına gizlenebilir ve hırsızlar tarafından fark edilmesi zor olabilir.

Washington, D.C.’de yaşayanların Canada Goose ceketlerine AirTag takmaya ne diyecekleri merak konusu. Ceketinizi hırsızdan geri almak isterseniz, cebinizde bir AirTag taşır mıydınız? Fikirlerinizi yorumlarda paylaşın. Belki de AirTag’ler, sadece eşyalarınızı değil, aynı zamanda hayatınızı da kurtarabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz