Ana Sayfa Apple iPhone 16 Pro: Kamera sırrı ortaya çıktı!

iPhone 16 Pro: Kamera sırrı ortaya çıktı!

0

iPhone 16 Pro modellerinin kamera sırrı ortaya çıktı. iPhone 16 Pro modelleri, tetraprism adı verilen harika bir kamera özelliği sunacak. Tetraprism, çok uzak mesafeleri bile net bir şekilde görmemizi sağlayan bir teknoloji. Telefoto lens ile 25 kata kadar dijital yakınlaştırma ve en az 5 kata kadar optik yakınlaştırma yapabiliyorsunuz. İşte detaylar…

iPhone 16 Pro: Kamera sırrı

iPhone 16 Pro: Kamera sırrı ortaya çıktı bir teknoloji sitesi, Apple’ın bu özellik için LG Innotek ile çalıştığını yazdı. LG Innotek, katlanabilir zoom modülü üretecek. Bu modül, ışığı dört defa yansıtarak daha uzun odak uzaklığına ulaşmamızı sağlıyor.

iPhone 15 Pro’da 12 megapiksel Telefoto kamera var. Bu kamera 3 kata kadar yakınlaştırabiliyor. Ama iPhone 15 Pro Max’te daha iyi bir Telefoto kamera var. Bu kamera 5 kata kadar yakınlaştırabiliyor. Bu kameranın altında katlanmış cam var. Bu cam, tetraprism özelliğini oluşturuyor. Bu özellik sayesinde, 120mm’lik bir odak uzaklığına ulaşabiliyoruz.

Apple’ın bir uzmanı olan Ming-Chi Kuo, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max’te de tetraprism özelliğinin olacağını söyledi. Bu telefonlarda 5 kata kadar optik yakınlaştırma yapabileceğiz. Ayrıca, iPhone 16 Pro’nun ekranı 6.1 inçlik iPhone 15 Pro’dan daha büyük olacak. iPhone 16 Pro’nun ekranı 6.3 inç olacak. Bu da tetraprism özelliği için daha fazla yer sağlayacak.

İlginizi Çekebilir – iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max: Özellikleri, fiyatı, çıkış tarihi ve daha fazlası!

iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max, 2024’te çıkacak yeni telefon. Bu telefonlarda, tetraprism adlı bir kamera özelliği, daha büyük ve daha iyi ekranlar, yeni bir düğme, daha hızlı ve daha az enerji harcayan bir çip, daha iyi ısı dağılımı, yeni Wi-Fi ve 5G standartları ve daha fazla yakınlaştırma imkanı olacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz