Ana Sayfa Apple OpenAI, GPT mağazasının açılışını ertelediğini duyurdu!

OpenAI, GPT mağazasının açılışını ertelediğini duyurdu!

0

OpenAI’nin GPT mağazası, GPT Builder’a kayıt olanlara gönderdiği bir e-postada, yeni yıla kadar açılmayacağını duyurdu.

OpenAI’nin GPT mağazası: Yeni yıl’a kadar kapalı!

OpenAI, e-postada “beklenmedik olaylarla uğraştıklarını” söyleyerek, GPT mağazasının başlatılmasını ertelediklerini açıkladı. Şirket, mağazayı Aralık’ta hizmete sunmayı amaçladıklarını, ancak bu tarihin ilk öngörülerinden biraz geciktiğini belirtti; OpenAI, Kasım’daki geliştirici etkinliğinde mağazanın o ay içinde hazır olacağını vaat etmişti.

OpenAI’nin e-postasından OpenAI’nin özel GPT oluşturucularına gönderilen e-posta. OpenAI, geçen hafta çok çalkantılı bir dönem geçirdi; bu yüzden mağazanın gecikmesine şaşırmamak gerekiyor. Şirketin CEO’su Sam Altman’ın kovulması, çalışanlarının protestosu, üst düzey yöneticilerinin istifası ve sosyal medyada kalp emojisi ile başlatılan kampanya, OpenAI’nin yaşadığı sorunlardan bazılarıydı; bunlara ek olarak, yeni bir CEO’nun atanması ve Altman’ın liderliğinin geri alınması da oldu.

OpenAI, e-postasında mağaza üzerinde çalışmaya devam ettiklerini, ancak ChatGPT’ye de bazı iyileştirmeler yapacaklarını bildirdi. Geliştirme takımı, özel GPT platformunun bazı özelliklerini de geliştirdiklerini duyurdu.

GPT mağazası, OpenAI’nin GPT oluşturucularını kullanan kullanıcılar için bir alışveriş merkezi olacaktı; kullanıcılar, kendi yaptıkları GPT’leri bu mağazada satarak veya paylaşarak para kazanabileceklerdi. Şirket, özel GPT’leri tanıttığında, kendi GPT’lerini yapanlara, yaptıklarının ne kadar popüler olduğuna göre bir miktar para vereceklerini söylemişti.

İlginizi Çekebilir – AirTag ile hırsızlıktan korunun!

AirTag ile hırsızlık önleme. Washington, D.C. polisi, araba hırsızlığına karşı vatandaşları korumak için bir öneride bulundu: AirTag alın. AirTag, Apple’ın küçük, yuvarlak ve Bluetooth özellikli bir cihazıdır. Bu cihazı değerli eşyalarınıza takabilir ve iPhone’unuzda nerede olduklarını görebilirsiniz. Aynı şekilde, Canada Goose ceketleri çalınan insanlar için de bir önerileri var


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz