Ana Sayfa Apple Kendinize özel Apple Fitness+ planları nasıl oluşturabilirsiniz?

Kendinize özel Apple Fitness+ planları nasıl oluşturabilirsiniz?

0
apple fitness

Spor hedeflerine yönelik çalışmalarda tutarlılık sağlamak için spesifik olmak ve hedefleri takvime bağlamak mükemmel iki yöntemdir. Apple, iOS 17 ve watchOS 10 ile birlikte, iki aya kadar planlanabilen özel Apple Fitness+ planları yapabilme özelliğiyle daha sağlıklı olmanıza yardımcı olmak için bu taktiklerin her ikisinden de yararlanıyor.

Apple Fitness+ sayesinde daha sağlıklı bir yaşam sürebilirsiniz!

Geçtiğimiz yıl watchOS 9 ile birlikte Workout uygulamasında özel antrenmanlar oluşturma olanağına erişmiştik. Şimdi Apple, iOS 17 ve watchOS 10’da kullanıcıların haftalık ve aylık fitness rutinlerini planlarken proaktif olmalarını sağlayan özel bir Apple Fitness+ plan aracıyla bunu daha da ileri götürüyor.

Yeni özellik haftanın günlerini, süreyi (günlük ve kaç haftalık), aktivite türlerini, eğitmenleri, müziği, vücut odağını ve daha fazlasını seçmenize olanak tanıyor. watchOS 10’un yeni özelliği desteklemesi harika olsa da, Apple’ın 2022 sonbaharında Fitness+’ı Apple Watch olmadan çalışmaya açtığını unutmayın (sadece iPad, iPhone veya Apple TV gerekiyor). İşte takip etmeniz gereken adımlar:

  1. iOS 17 çalıştıran iPhone’unuzda (veya iPad’inizde) Apple Fitness uygulamasını açın ve Fitness+ sekmesine dokunun.
  2. En üstte, yeni Özel Planlar kutucuğunu bulun ve Planınızı Oluştur’a dokunun.
  3. Haftalık programınızı, günlük toplam sürenizi ve fitness planınızın kaç hafta sürmesini istediğinizi seçin.
  4. Şimdi hangi aktivite türlerini dahil etmek istediğinizi seçin, ardından Planı İncele’ye dokunun.
  5. Son adımda, her güne egzersiz ekleyebilir ve tercih ettiğiniz eğitmenleri ve müzik türlerini seçebilirsiniz.
  6. Ekipmanı ve vücut odağını değiştirmek için mevcut egzersiz aktivitelerine de dokunabilirsiniz.
  7. Her şey hazır olduğunda Plan Oluştur’a dokunun.

Bir plan oluşturduktan sonra, bu plan Fitness uygulamasının ana Fitness+ sekmesinde, en üstteki Bu Hafta özelliğinin hemen altında yer alacaktır. Günlük antrenmanınızın hemen altında büyük, yeşil bir “Hadi Başlayalım” düğmesi bulunuyor. Betanın bu noktasında antrenmanları yerel Takvim uygulamasına otomatik olarak eklemenin bir yolu yok gibi görünüyor.

Şimdilik, bir seferde yalnızca bir özel plan için destek var gibi görünüyor. Biri sona erdiğinde veya birini iptal ettiğinizde, Fitness+ sekmesinin altında Özel Planları da bulabilirsiniz. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz