Ana Sayfa Apple 16 inç Macbook Pro adaptörüne güncelleme geldi!

16 inç Macbook Pro adaptörüne güncelleme geldi!

0
macbook power adapter

Apple’ın önümüzdeki hafta iOS 17.2 ve macOS 14.2 de dahil olmak üzere bir dizi yazılım güncellemesi yayınlaması beklenirken, bu hafta birkaç küçük ürün yazılımı güncellemesi geldi bile. Şimdi de 16 inç MacBook Pro ile birlikte gelen 140 watt’lık güç adaptörü için nadir bir güncelleme var.

16 inç Macbook Pro adaptörüne ilgi çeken bir güncelleme geldi!

sürüm numarasını 1.4.73’e ve yapı numarasını 10M5237’ye getiriyor. Apple bu tür bir aygıt yazılımı güncellemesini sürüm notlarıyla belgelemiyor. Bu nedenle hangi hata düzeltmelerini veya özellikleri getirdiğini bilmiyoruz. Ancak yazılım ve aygıt yazılımı güncellemelerini takip eden X’teki Aaron613’e göre Apple, 2021’de 16 inç MacBook Pro ile birlikte piyasaya sürüldüğünden bu yana 140 watt’lık şarj cihazını ilk kez güncelliyor.

Apple, tüm 16 inç MacBook Pro’ları hızlı şarj için gerekli olan 140 watt’lık güç adaptörü ve birlikte verilen USB-C – MagSafe 3 Kablosu ile birlikte gönderiyor. En yeni M3 modellerinde, hızlı şarj Apple’ın 240W USB-C Şarj Kablosu ile de kullanılabilir, bu nedenle güncelleme bu yeni işlevsellikle ilgili olabilir.

Şarj cihazınızı güncellemeye zorlamanın bir yolu bulunmuyor. Güç adaptörü MacBook’unuza takılı olduğunda güncelleme yapacaktır, ancak bunu bugün yapacağının garantisi yok. Ürün yazılımı sürümünüzü kontrol etmek için Sistem Ayarları’nda Genel sekmesine gidin, ardından Hakkında’ya tıklayın ve Sistem Raporu’na gidin. Ardından Güç sekmesine tıklayın ve AC Şarj Cihazı Bilgileri’ne ilerleyin.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz