Ana Sayfa iPhone SE iPhone SE 4 için umutlandıran gelişme!

iPhone SE 4 için umutlandıran gelişme!

0

Teknoloji devi Apple, uygun fiyatlı iPhone serisi iPhone SE‘ye yeni bir model daha eklemeye hazırlanıyor. Şirketin yakın zamanda iPhone SE 4’ü tanıtması bekleniyor. Bu doğrultuda şimdiye kadar birkaç önemli detay internete sızdırıldı. Bu bağlamda beklentiler de bir hayli arttı. Son olarak iPhone SE 4 modelinin bataryası ile ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı.

iPhone SE 4, bataryası ile memnun edecek!

Bildiğiniz üzere iPhone SE serisi, ana seriye kıyasla daha düşük bir batarya kapasitesine sahip oluyor. Bu da yetersiz kalabiliyor. Fakat yeni iPhone SE 4 ile kullanıcılar, bataryadan memnun kalacak gibi görünüyor.

iPhone SE 4, bataryası ile memnun edecek!

Yakın zamanda ortaya çıkan bir bilgiye göre iPhone SE 4 modeli, iPhone 14‘teki bataryanın aynısını kullanacak. Bu akıllı telefonun batarya kapasitesi 3.279 mAh. Bunun önemli bir yükseltme olduğunu söyleyebiliriz. Zira geçtiğimiz yıl tanıtılan iPhone SE 3’ün batarya kapasitesi 2018 mAh idi. Bu da 1.250 mAh‘in üstünde bir artışa denk geliyor.

İlginizi Çekebilir – Apple, Hindistan’da iPhone 16’nın bataryasını üretmek için çalışıyor!

iPhone SE 3 ve iPhone 14 modellerinin batarya kapasiteleri şu şekilde;

  • iPhone SE 3: 2018 mAh
  • iPhone 14: 3279 mAh

Bunun yanı sıra daha önce ortaya çıkan bilgilere göre ise iPhone SE 4, USB Type-C bağlantı noktasına sahip olacak. Tasarım tarafında ise iPhone 14’e benzerlik gösterecek.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni uygun fiyatlı iPhone modelinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz