Ana Sayfa Apple Watch Apple, watchOS 10.2 yayımladı! Peki son sürüm nasıl yüklenir?

Apple, watchOS 10.2 yayımladı! Peki son sürüm nasıl yüklenir?

0

Apple, watchOS 10 işletim sisteminin son sürümü olan watchOS 10.2’yi bugün duyurdu. watchOS 10.2, bir ay önce çıkan ve Double Tap, NameDrop gibi yenilikler sunan watchOS 10.1’in devamı niteliğinde bir güncelleme.

watchOS 10.2 nasıl yüklenir?

WatchOS 10.2’yi yüklemek için iPhone’unuzda iOS 17 veya daha üstü bir sürüm olması gerekiyor. iPhone’unuzdaki Apple Watch uygulamasını açın ve Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne gidin. Güncellemeyi indirmek için Apple Watch’unuzun şarjı %50 veya daha fazla olmalı ve şarj aletine takılı olmalı.

watchOS 10.2’nin yenilikleri neler?

watchOS 10.2 ile Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2 modellerinde Siri ile Sağlık uygulamasını kullanma özelliği geliyor. Bu sayede kullanıcılar Siri’ye “Dün gece nasıl uyudum?” veya “Bu hafta kaç adım attım?” gibi sorular sorabilecekler.

Ayrıca Siri ile Sağlık uygulamasına veri ekleme de mümkün olacak. Örneğin, “Kilom 195.3 pound” veya “6:00 p.m. ilaçlarımı aldım” gibi cümlelerle Sağlık uygulamasını güncelleyebilecekler. Bu özellik, Apple’ın yeni Apple Watch modellerinde sunduğu bir yenilik ve sadece bu modellerde çalışıyor, çünkü bunlar Apple Watch’ta Siri işleme desteği veren tek modeller.

watchOS 10.2 ayrıca saat yüzlerini değiştirmek için kaydırma özelliğini geri getiriyor. Bu özellik watchOS 10 ile kaldırılmıştı ve bazı kullanıcılar tarafından isteniyordu. Apple’ın güncelleme hakkındaki tam açıklaması şöyle:

watchOS 10.2, yeni özellikler, iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri içerir:

Siri ile Sağlık uygulamasına erişim ve veri ekleme (Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2’de mevcut) EvPod (2. nesil) veya EvPod mini ile Music veya Podcasts uygulamalarından medya oynatırken Now Playing ekranını otomatik olarak gösterme (Apple Watch Series 6 ve sonrası ve Apple Watch Ultra’da mevcut) Saat yüzlerini değiştirmek için kaydırma özelliğini Ayarlar’dan açma Ayarlar’dan antrenmanları bitirme onayını açma Fitness+ antrenmanlarında müziğin veya antrenörlerin sesinin hangisinin öne çıkacağını belirleme iPhone’daki Watch uygulamasına eklenen saat yüzlerinin Apple Watch’ta görünmemesi sorununu düzeltme watchOS 10 ile gelen özellikler hakkında daha fazla bilgi için watchOS 10 rehberimize bakabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz