Ana Sayfa Apple M3 MacBook Air beklemeye değer mi? Çıkış tarihi uzak değil!

M3 MacBook Air beklemeye değer mi? Çıkış tarihi uzak değil!

0
macbook

Apple 2024’ün başları için bazı büyük donanım ürünleri çıkarmayı planlıyor. Şirket Mart ayında her biri iki boyutta olması beklenen yeni nesil iPad Pro ve iPad Air’i ve yeni M3 MacBook Air ile karşımıza çıkacak. Mac Studio ve Mac Pro muhtemelen M3 partisine çok daha geç katılacak. Apple’ın bunları en azından 2024’ün sonuna kadar piyasaya sürmeye hazır hale getirmeyeceği ve hatta 2025’e bile sarkması bekleniyor.

M3 MacBook Air, iPad Pro ve daha fazlası: Büyük bir değişim kapıda!

Apple, yeni iPad’lerinin piyasaya sürülmesiyle birlikte modeller arasında daha net ayrımlar yapmayı ve böylece tüketiciler için seçeneklerin daha az kafa karıştırıcı olmasını planlıyor. iPad Pro’nun Apple’ın yeni M3 çipine, OLED ekrana sahip olması ve iki boyutta gelmesi bekleniyor: 11 ve 13 inç. Apple ayrıca sadece Pro için yeni bir Magic Keyboard çıkaracak.

Öte yandan iPad Air, 10,9 inçlik bir versiyon ve 12,9 inçlik yeni bir seçenekle gelecek ve M2 çipini kullanacak. Değişiklikler üst seviye, orta seviye ve standart iPad’ler arasındaki farkları daha belirgin hale getirecek ve böylece insanlar kendi ihtiyaçlarına uygun olana daha kolay karar verebilecekler.

M3 MacBook Air, muhtemelen Mart ayında, normal 13 ve 15 inç konfigürasyonlarda gelecek. Apple o zaman 2020 M1 MacBook Air’i de ortadan kaldırabilir. Üst düzey modelleri olan Mac Studio ve Mac Pro, M3 yükseltmesini en son alacak modeller olacak. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce M3 yükseltmesi beklemeye değer mi? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz