Ana Sayfa iPad Geri sayım başladı! 12,9 inç iPad Air için kritik gelişme

Geri sayım başladı! 12,9 inç iPad Air için kritik gelişme

0

Teknoloji devi Apple, önümüzdeki sene yepyeni elektronik ürünleri ile sahne alacak. Bu ürünler arasında iPhone 16 serisi ve yeni Mac bilgisayarların yanı sıra 12,9 inç ekranlı iPad Air de olacağı yönünde iddialar var. Son gelişmelere göreyse Apple, bunun için üretime hazırlanıyor.

12,9 inç iPad Air için ekran üretimi başladı!

Apple ile ilgili güvenilir kaynaklardan Ross Young tarafından paylaşılan bilgilere göre 12,9 inçli iPad Air için ekran paneli sevkiyatı başladı. Yani diğer parçaların da elde edilmesiyle birlikte yeni iPad, üretilmeye başlanacak.

12,9 inç iPad Air için ekran üretimi başladı!

Bu iddianın kaynağı, daha önce tedarik konuları ile ilgili bilgiler paylaştı ve büyük çoğunluğu doğru çıktı. Bu bağlamda, söz konusu bu iddianın da doğru olması kuvvetle muhtemel.

İlginizi Çekebilir – 2024’te iPad’ler nasıl olacak? Apple’ın yeni iPad Air ve iPad Pro modelleri hakkında her şey!

Daha önce ortaya çıkan bilgilere göre 12,9 inç iPad Air, 2024 yılının başlarında piyasaya sürülecek. Akabinde mart ayında daha yüksek özelliklere sahip yani iPad Pro modelinin tanıtılacağı da iddia ediliyor. Sevkiyatı başlayan ekranın bu cihazda da kullanılması bekleniyor. Öte taraftan Mart 2024’te yenilenmiş Magic Keyboard, Magic Mouse ve Trackpad tanıtılacağı da daha önce sızan bilgiler arasında yer alıyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni iPad Air modelinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz