Ana Sayfa AirPods AirPods serisi için yeni güncelleme yayınlandı: İşte detaylar!

AirPods serisi için yeni güncelleme yayınlandı: İşte detaylar!

0

Apple, AirPods serisine yeni bir beta güncellemesi getirdi. Bu güncelleme sayesinde geliştiriciler, kişisel ses cihazlarının yazılımını test edebilecekler. Apple’ın diğer işletim sistemleri için yayınladığı beta sürümleriyle aynı anda gelen bu güncelleme, AirPods 3, AirPods Pro, AirPods Max ve AirPods Pro 2 için geçerli. Bu cihazların firmware yapı numaraları sırasıyla 6A307 ve 6B34.

AirPods Güncelleme: Nasıl yüklenir?

Apple, AirPods firmware güncellemelerinin içeriğini genelde paylaşmaz. Ancak bu güncellemelerin, hata düzeltmeleri ve performans artışı sağladığı biliniyor.

AirPods firmware beta sürümünü yüklemek için ise birkaç adım gerekiyor. Öncelikle, artık ücretsiz olan Apple geliştirici hesabına sahip olmanız lazım. Sonra, Ayarlar menüsünden Gizlilik ve Güvenlik seçeneğine, oradan da Geliştirici Modu’na girin. Bu modun açık olduğundan emin olun. Daha sonra, Ayarlar menüsünden Geliştirici seçeneğine girin. Sayfanın en altında, AirPods Testing başlığı altında Pre-Release Beta Firmware seçeneğini bulun. Bu seçeneği tıklayın ve beta sürümünü yüklemek istediğiniz AirPods cihazınızı seçin.

Peki, siz AirPods firmware güncellemesi hakkında ne düşünüyoruz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

ilginizi çekebilir – Merakla beklenen iPhone 16 serisi: İşte ilk fotoğraflar!

iPhone 15’in piyasaya sürülmesiyle birlikte, Apple, telefonun tasarımını değiştirdi. iPhone 16 serisi için erken ön üretim tasarımlarını gösteren bazı resimler paylaştı. Bu resimlerde, iPhone 16’ın nasıl görünebileceği ve hangi özelliklere sahip olabileceği hakkında ipuçları var.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz