Ana Sayfa Apple Merakla beklenen iPhone 16 serisi: İşte ilk fotoğraflar!

Merakla beklenen iPhone 16 serisi: İşte ilk fotoğraflar!

0

iPhone 15’in piyasaya sürülmesiyle birlikte, Apple, telefonun tasarımını değiştirdi. iPhone 16 serisi için erken ön üretim tasarımlarını gösteren bazı resimler paylaştı. Bu resimlerde, iPhone 16’ın nasıl görünebileceği ve hangi özelliklere sahip olabileceği hakkında ipuçları var. İşte detaylar…

iPhone 16 tasarım değişiklikleri:

iPhone 16, Apple’ın gelecek yıl tanıtacağı yeni akıllı telefon modeli. Henüz tasarım aşamasında olan bu model, farklı renk, düğme ve kamera seçenekleriyle geliyor. Apple mühendisleri bu modele DeLorean diyor.

iPhone 16, Apple’ın henüz piyasaya sürmediği ancak geliştirmeye devam ettiği yeni nesil akıllı telefonu. Bu telefon, Apple’ın tasarım ve teknoloji konusunda neler yapabileceğine dair ipuçları veren erken ön üretim tasarımlarına sahip. Bu tasarımlar, Apple’ın farklı renkler, düğmeler ve kamera yerleşimleri denediğini gösteriyor.

Bu fotoğraflar, iPhone 16’nın nasıl görünebileceğine dair maketler. Bu fotoğraflar Apple’ın iç tasarımlarına dayanıyor. Bu maketler, şirketin testlerde kullandığı tam renkleri yansıtıyor. Sarı renkteki iPhone, Action Button adı verilen bir ana düğme, sesi ayarlamak için birleşik bir düğme ve iPhone X modelinde olduğu gibi arkada çıkıntılı bir kamera içermekte. Pembe renkteki iPhone, Action Button’un yanı sıra ayrı ayrı ses düğmelerine de sahip. Gece yarısı rengindeki iPhone, daha büyük bir Action Button ve fotoğraf veya video çekmek için yeni bir Capture Button’a sahip. Siyah renkteki iPhone ise, şu anda beklenen iPhone 16 modeline en yakın olan. Bu iPhone, Action Button ve Capture Button’un yanı sıra, kamerayı arkada değil, ekrana entegre etmekte. Bu sayede, telefonun arka yüzü daha düz ve şık bir görünüme sahiptir.

Peki, siz iPhone 16 tasarımı hakkında ne düşünüyoruz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

ilginizi çekebilir – Hırsızların yeni kabusu! iOS 17.3 Beta, önemli bir özellikle yayınlandı

Teknoloji devi Apple, iPhone’ların işletim sistemi iOS’u geliştirmeye devam ediyor. Yakın zamanda kararlı iOS 17.2 sürümünü sunan şirket geçtiğimiz dakikalarda ise iOS 17.3 için ilk beta güncellemesini yayınladı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz