Ana Sayfa Apple 2026 Apple Watch Ultra daha büyük bir ekrana ve mini-LED özelliğe sahip!

2026 Apple Watch Ultra daha büyük bir ekrana ve mini-LED özelliğe sahip!

0
apple watch ultra

2026 Apple Watch Ultra’yı satın almayı düşünmek için biraz erken gibi görünebilir. Yine de raporlar oldukça heyecan verici. Görünüşe göre 2026 Apple Watch Ultra, şu anda saat tarafından kullanılan OLED ekranın yerini alan ilk mikro-LED ekranı taşıyacak.

2026 Apple Watch Ultra daha pahalı olacak!

Mikro-LED ekranlar mevcut OLED panellerden daha ince ve hafif olacak. Daha az güç tüketecek ve saatin daha parlak olmasını sağlayacak. Başlangıçta 2025 yılında bir Apple Watch Ultra’da yer alması beklenen mikro-LED panellerin üretimindeki verim oranı, Apple’ın bu tür ekranlardan istikrarlı bir tedarik sağlayamayabileceğinden endişe etmesine neden olacak kadar düşüktü.

Verimliliğin artması Apple için önemli çünkü nihayetinde iPhone dahil diğer cihazlarında da mikro LED kullanmayı planlıyor. Düşük verim, kalite kontrolünden geçen her panel için daha yüksek bir fiyat ödemek anlamına geldiğinden, bir yıllık bir gecikme en azından gerekli görünüyor.

Apple’ın 2026 yılında Apple Watch Ultra’nın boyutunu, şu anda Apple Watch Ultra’nın hem 2022 hem de 2023 versiyonlarında kullanılan 1,91 inçlik ekranlardan 2,12 inçe çıkarması bekleniyor. Yani evet, 2026 Apple Watch Ultra, Apple’ın 2 inçten daha büyük ekran boyutuna sahip ilk premium akıllı saati olacak. Bu da 2026 yılında saat için ekran alanında yüzde 11’lik bir artış anlamına geliyor.

Bir rapor, mikro-LED ekranın mevcut Apple Watch Ultra ekranından 2,5 ila 3 kat daha pahalı olacağını hesapladığından, 2026’da Apple Watch Ultra’daki yeni ekrana bir fiyat artışı da eşlik edebilir. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni Apple Watch Ultra nasıl olacak? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz