Ana Sayfa AirPods AirPods Pro 3 yeni bir dizayna ve sağlık özelliklerine sahip olacak!

AirPods Pro 3 yeni bir dizayna ve sağlık özelliklerine sahip olacak!

0
airpods pro

Apple, AirPods Pro’nun güncellenmiş bir versiyonu üzerinde çalışıyor ve yeni kulaklıkların 2025 yılı civarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. AirPods Pro 3 için söylenen ve burada topladığımız birkaç heyecan verici yeni özellik var.

AirPods Pro 3 söylentileri heyecanlandırdı!

AirPods Pro 3’ün tasarımı elden geçirilecek. Tam olarak nelerin değişeceği gizemini koruyor. Ancak Apple’ın planlanan yeni özelliklere uyum sağlamak için hem kulaklıkları hem de kılıfı güncellemesi bekleniyor. Apple, AirPods’un her yeni versiyonunda ses kalitesini artırma eğiliminde ve söylentiler AirPods Pro 3’ün ses iyileştirmeleri göreceğini gösteriyor.

Aktif Gürültü Engelleme özelliğinde de daha fazla iyileştirme yapılabilir ve Apple’ın Vision Pro kulaklığa odaklanmasıyla ses kalitesi her zamankinden daha önemli hale gelecektir. AirPods Pro 2’nin mevcut USB-C versiyonu Vision Pro ile eşleşecek ve kayıpsız ses sunacak şekilde tasarlandığından, Vision Pro ve sonraki kulaklıklar için daha fazla özellik eklenmesi iyi bir ihtimal.

AirPods Pro 2, H2 çipini kullanıyor ve AirPods Pro’nun yeni nesil versiyonunun, Apple’ın bu adlandırma şemasına sadık kalırsa H3 olarak adlandırabileceği daha hızlı bir çipe sahip olması bekleniyor. Mevcut H2 çipi Aktif Gürültü Engelleme’den Hey Siri’ye, hızlı geçişten Uyarlanabilir EQ’ya kadar her şeyi destekliyor.

Dolayısıyla H serisi çipler AirPods’un işlevselliği için kilit önem taşıyor. H3 çipin işlem gücü, AirPods Pro için söylenen sağlıkla ilgili özellikler için önemli olabilir. Apple’ın AirPods serisi için üzerinde çalıştığı bir dizi işitme sağlığı özelliği var. Gelecekte, yerleşik bir işitme testi, bir kişinin ne kadar iyi duyabildiğini test etmek için tonlar ve sesler çalabilir ve kullanıcılara işitme sağlığı geri bildirimlerine kolay erişim sağlayabilir.

Apple, Araştırma uygulaması aracılığıyla yürütülen işitme çalışmasında bu tür bir işlevi zaten test ediyor. AirPods bir işitme sorunu tespit ederse, Apple kullanıcıya daha fazla yardım için bir doktora gitmesi talimatını verebilir. Apple, AirPods’un işitme duyusunu daha da güçlendirmesini sağlayacak özellikler üzerinde de çalışıyor ve belki de AirPods’u işitme cihazı yerine kullanabilmeyi amaçlıyor.

AirPods Pro, konuşmaya odaklanırken arka plandaki gürültüyü kesmek için Conversation Boost gibi özellikleri zaten destekliyor ve artık reçete gerektirmeyen rahat işitme cihazı satın alma yönergeleri, Apple’ın AirPods’u bir işitme cihazı alternatifi olarak konumlandırmasını kolaylaştıracak.

Apple, AirPods’a yerleştirilmiş bir sıcaklık sensörünü test ediyor ve bu özellik hayata geçirilirse muhtemelen ilk olarak AirPods Pro’ya gelecek. Kulak içinden yapılan sıcaklık ölçümleri, bilekten yapılan sıcaklık ölçümlerine kıyasla daha doğru sonuçlar veriyor. Apple analisti Ming-Chi Kuo yıllardır Apple’ın AirPods’a daha fazla sağlık özelliği ekleyeceğini söylüyordu.

Ayrıca Apple, kalp atış hızı, sıcaklık, terleme seviyesi ve daha fazlasını izlemek için biyometrik sensörlere sahip AirPods’un patentini aldı. Güncel söylentiler Apple’ın AirPods Pro’nun güncellenmiş bir versiyonunu 2025 yılında tanıtacağını gösteriyor. Apple, AirPods lansman tarihlerini genellikle iPhone etkinliklerine göre belirliyor.

Bu nedenle şirket 2025 lansmanını gerçekleştirme yolunda ilerlemeye devam ederse, yeni kulaklıkların Eylül 2025 civarında piyasaya sürüldüğünü görebiliriz. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz