Ana Sayfa Apple 2024 iPad Pro kablosuz şarj desteğiyle gelebilir!

2024 iPad Pro kablosuz şarj desteğiyle gelebilir!

0
ipad pro

2024 iPad Pro MagSafe şarj desteği içerebilir. Bilgi, Apple ürünleri için mıknatıs üreten şirketlere aşina olan bir kaynaktan geliyor ve şu anda doğrulanmamış olsa da, Apple’ın iPad için kablosuz şarj üzerinde çalıştığına işaret eden geçmiş söylentiler var.

2024 iPad Pro MagSafe şarj desteğiyle gelebilir!

Apple, 2022 iPad Pro için kablosuz şarj özelliğine olanak tanıyan cam bir arka yüz düşünüyordu. Bir rapor özellikle Apple’ın iPad Pro için bir MagSafe sistemini test ettiğini söyledi. 2022 iPad Pro modellerinde kablosuz şarj, cam arka yüz ya da kayda değer tasarım değişiklikleri yer almadı. Ancak Apple’ın bu özelliği gelecekteki bir lansman için masaya yatırmış olması mümkün.

OLED ekranlı yeni 11.1 ve 13 inç iPad Pro modellerinin 2024 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor ve cihazların bu yenilemenin bir parçası olarak tasarım güncellemeleri alması bekleniyor. Apple, iPad Pro’nun görünümünü birkaç yıldır güncellemedi. Bu nedenle iPad Pro’nun yenilenmesi gerekiyor.

Apple’ın OLED yenilemesinin bir parçası olarak 2024 yılında cam destekli bir iPad Pro planlıyor olması mümkün ancak bu henüz doğrulanmadı. Cam arka kısım iPad Pro’yu iPhone’a benzer şekilde düşürüldüğünde hasara karşı daha savunmasız hale getirecek, ancak aynı zamanda yeni kablosuz aksesuarlara ve hem iPhone hem de iPad için çalışacak ortak bir MagSafe şarj cihazına izin verebilecek.

iPad ayrıca muhtemelen üçüncü parti üreticilerin üzerinde çalıştığı 15W manyetik Qi2 şarj cihazlarıyla da çalışacak. 15W MagSafe şarjı, iPhone’da da olduğu gibi USB-C üzerinden kablolu şarjdan daha yavaş olsa da Apple cihaz sahiplerine zor durumlarda daha fazla şarj seçeneği sağlayacaktır.

Ayrıca iPad için MagSafe şarj özelliğinin iPhone tarzı bir manyetik şarj cihazından ziyade Mac benzeri bir manyetik şarj cihazına işaret ediyor olma ihtimali de var. Apple, 2024 iPad Pro lansmanı için daha Mac benzeri bir alüminyum Magic Keyboard üzerinde çalışıyor ve yeni iPad’ler de MacBook Pro’daki aynı M3 çiplerini kullanacak. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni nesil iPad Pro nasıl olacak? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz