Ana Sayfa AirPods AirPods 3 yeni ürün yazılımı ile karşımızda!

AirPods 3 yeni ürün yazılımı ile karşımızda!

0
AirPods

Apple bugün yepyeni bile güncelleme ile karşımızda. AirPods 3 yeni bir ürün yazılımı güncellemesi tanıtıldı. Yeni aygıt yazılımı, Eylül ayında tanıtılan 6A300 aygıt yazılımının 6A317 sürümü. Apple’ın AirPods ürün yazılımı güncellemeleri yeni özelliklerle ilgili ayrıntılarla birlikte gelmiyor. Bu nedenle yazılıma nelerin dahil edilebileceği belirsiz.

AirPods 3 yeni ürün yazılımı ile heyecanlandırdı!

Apple, AirPods yazılımının nasıl yükseltileceğine ilişkin talimatlar da sunmuyor. Ancak aygıt yazılımı genellikle AirPods bir iOS aygıtına bağlıyken kablosuz olarak yükleniyor. AirPods’u kılıfına yerleştirmek, bir güç kaynağına bağlamak ve ardından AirPods’u bir iOS aygıtı veya Mac ile eşleştirmek güncellemeyi zorunlu kılıyor.

AirPods veya AirPods Pro aygıt yazılımınızı aşağıdaki adımları izleyerek kontrol edebilirsiniz:

  • AirPods Pro’nuzu iOS aygıtınıza bağlayın.
  • Ayarlar uygulamasını açın.
  • Genel öğesine dokunun.
  • Hakkında öğesine dokunun.
  • AirPods öğesine dokunun.
  • “Ürün Yazılımı Sürümü “nün yanındaki sayıya bakın.

Apple ayrıca kısa süre önce AirPods Pro, AirPods 2, AirPods 3 ve AirPods Max için 6A307 beta ürün yazılımını yayınladı. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu yeni yazılım ne içeriyor? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Peki ya AirPods 4?

AirPods 4 2024 yılında, belki de Apple’ın yeni iPhone modellerini tanıtacağı Eylül ayı civarında piyasaya sürülecek. Apple ayrıca 2024’te AirPods Max’in yeni bir versiyonunu da planlıyor. Ancak güncelleme yeni renkler ve USB-C şarj portunun eklenmesiyle sınırlı olacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz