Ana Sayfa Apple iPhone 15 Pro en iyi kamera ödülünü kazandı!

iPhone 15 Pro en iyi kamera ödülünü kazandı!

0
iphone 15 pro

YouTuber Marques Brownlee, iPhone 15 Pro’yu MKBHD’nin Akıllı Telefon Ödülleri 2023’ün en iyi kamera kategorisinde öne çıkan cihaz olarak seçti. Brownlee, piyasada yakınlaştırma kullanırken daha iyi sonuçlar verebilen akıllı telefonlar olsa da, iPhone 15 Pro’nun en çeşitli kullanım durumlarında en sağlam çok yönlü performansı sunduğunu söyledi. İşte ‘iPhone 15 Pro en iyi kamera ödülünün’ neden alındığı.

iPhone 15 Pro en iyi kamera ödülüne layık görüldü!

Brownlee özellikle iPhone 15 Pro’da kaydedilen video kalitesinin altını çizdi ve bunu çeşitli durumlarda en iyi ve en tutarlı olarak nitelendirdi. Brownlee ayrıca Apple’ı Log kaydını ve videoyu doğrudan harici bir depolama aygıtına kaydetme özelliğini sunduğu için alkışladı.

MKBHD’nin online olarak gerçekleştirdiği kör akıllı telefon kamera testinde de iPhone 15 Pro’nun düşük ışıkta en iyi fotoğrafları çektiği görüldü. Bu kategoride mansiyon ödülü, yakınlaştırma lensini kullanırken gösterdiği fotoğraf kamerası performansıyla Samsung Galaxy S23 Ultra’ya gitti.

Bu arada iPhone 15 Plus, yalnızca en büyük kapasiteye göre değil, genel pil deneyimine göre değerlendirilen en iyi pil kategorisini kazandı. iPhone 15, cihazın çoğu rakibinin ötesine geçmesini sağlayan daha az güç tüketen 60Hz ekranı için seçildi.

MKBHD, iPhone 15 Plus’ın harika pil ömrüne sahip “risksiz, beyinsiz” bir cihaz arayanların tercihi olması gerektiğini söyledi. Brownlee ayrıca kablosuz şarjı olmayan ancak herhangi bir telefonun en büyük pil kapasitesine (6000 mAh) sahip olan ROG Phone 7’yi de övdü.

Yılın Telefonu ödülü Google Pixel 8’e gitti. Brownlee, bir önceki modelden 100 dolar daha pahalı olmasına rağmen, harika fotoğraf kamerası, önemli ölçüde daha iyi ekranı, birkaç mükemmel yazılım özelliği ve yedi yıllık yazılım güncellemesi vaadini övdü.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz