Ana Sayfa Haberler Eski cihazlara müjde: iOS 16.7.4 ve iPadOS 16.7.4 yayınlandı!

Eski cihazlara müjde: iOS 16.7.4 ve iPadOS 16.7.4 yayınlandı!

0
iphone 8

Apple, iOS 17.2.1 veya iPadOS 17.2.1’e güncellenmeyen eski modeller için iOS ve iPadOS 16.7.4 sürümlerini yayınladı. Özellikle, bu sürüm iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad 5. nesil, iPad Pro 9.7 inç ve iPad Pro 12.9 inç 1. nesil için kullanılabilir.

iOS 16.7.4 veya iPadOS 16.7.4 kurulumunu nasıl yapılır?

Yazılım güncellemesi, yerleşik Apple uygulamalarının silinmesinin düzgün bir şekilde yeniden yüklenememesine neden olan bir sorunu gidermek için hata düzeltmeleri içeriyor. Güncellemeleri yüklemeden önce iPhone veya iPad’i iCloud’a, Finder’a veya bir PC’ye yedeklediğinizden emin olun.

  • iPhone veya iPad’de “Ayarlar” uygulamasını açın
  • “Genel “e gidin
  • “Yazılım Güncelleme “yi seçin
  • iOS 16.7.4 veya iPadOS 16.7.4’ü indirmek ve yüklemek için seçin

Aygıtınızı Finder ile bir bilgisayar kullanarak veya Windows PC’de iTunes’u kullanarak ya da IPSW dosyalarını kullanarak da güncelleyebilirsiniz. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu sürüm hataları düzetti mi? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz