Ana Sayfa AirPods AirPods Pro 2 kullanıcıları bu beş yeni özelliği kullanmalı!

AirPods Pro 2 kullanıcıları bu beş yeni özelliği kullanmalı!

0
airpods pro 2

Apple, 2022 yılında AirPods Pro 2 kulaklığını piyasaya sürerek en iyi kablosuz kulaklıklarına sağlam bir güncelleme getirdi. Apple o zamandan bu yana ikinci nesil AirPods Pro’ya eklenen beş özellikle heyecanlandırdı!

AirPods Pro 2 uyarlanabilir ses özelliği ile karşımızda!

AirPods Pro 2, üç gürültü kontrol modu ile başladı. Gürültü Engelleme, etrafınızdaki dünyayı etkili bir şekilde susturuyor. Şeffaflık, kulaklarınız tıkalıyken etrafınızdaki sesleri içeri alıyor. Ve “kapalı”… AirPods Pro’dan önce kulak içi kulaklıklar “kapalı” gibi ses çıkarıyordu.

Apple, Adaptif modun “kullanıcının bulunduğu ortamın koşullarına göre Şeffaflık modu ile Aktif Gürültü Engelleme’yi dinamik olarak harmanlayarak o an için en iyi deneyimi sunduğunu” söylüyor.

Uyarlanabilir Ses, bulaşık yıkarken Şeffaflık modunun keyfini çıkarmanızı, ardından elektrikli süpürgeyi açtığınızda Gürültü Engelleme moduna sorunsuzca geçmenizi sağlıyor. Ses çalma tutarlı bir şekilde gerçekleştiği için mod değiştirmenin farkına bile varmıyorsunuz.

Konuşma farkındalığı

AirPods, 2017’deki ilk sürümünden bu yana, sesi durdurmanıza ve dünyaya uyum sağlamanıza izin verme konusunda her zaman başarılı oldu. Otomatik Duraklatma ile oynatmayı durdurmak için AirPod’u kulağınızdan çıkarmanız yeterli.

Konuşma Farkındalığı açıkken konuşursanız, AirPods Pro 2 otomatik olarak ses seviyenizi düşürür ve önünüzde konuşan kişilerin seslerini yükseltir. Bu sırada Konuşma Farkındalığı arkanızdaki arka plan gürültüsünü aktif olarak azaltır. Bu sayede AirPods’unuza hiç dokunmadan müzik dinleyebilir ve yanınızdan geçen birine merhaba diyebilirsiniz.

Sessize Al veya Sesi Aç

Sessize Al veya Sesi Aç, kulağa Uyarlanabilir Ses ve Konuşma Farkındalığı kadar şaşırtıcı gelmese de AirPods Pro 2’nizi bir telefon görüşmesinde kullanıyorsanız aynı derecede kullanışlı. Bu özellik, herhangi bir arama sırasında AirPods’unuzun sapına basarak sesinizi kolayca kapatmanızı sağlar. Sesi açmak için tekrar basabilirsiniz. Telefonunuzu çıkarmanıza gerek yok.

Airpods Pro 2 ile kişiselleştirilmiş ses düzeyi özelliğinin keyfini çıkarın

Kişiselleştirilmiş Ses Düzeyi, AirPods’un “ortam koşullarını ve dinleme tercihlerini zaman içinde anlayarak medya deneyimine otomatik olarak ince ayar yapmasını” sağlamak için makine öğrenimine dayanıyor. Otomatik Geçiş, Apple aygıtları arasında geçiş yapmak için bir süredir var olan bir özellik. Apple’a göre bu özellikte yapılan bir güncelleme, “kullanıcının Apple aygıtları arasındaki bağlantı süresinin önemli ölçüde daha hızlı ve daha güvenilir olduğu” anlamına geliyor.

iOS 17 bu özellikleri ilk olarak AirPods Pro 2’ye sundu. Uyarlanabilir Ses, Konuşma Farkındalığı, Sessize Alma veya Sesi Açma, Kişiselleştirilmiş Ses Seviyesi ve Otomatik Geçiş iyileştirmeleri iOS 17’ye güncellendikten sonra kullanılabilir. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz