Ana Sayfa Apple Vision Pro için yarım milyon sevkiyat hazırlıklarına başlandı!

Vision Pro için yarım milyon sevkiyat hazırlıklarına başlandı!

0
vision pro

Apple, yaz aylarında WWDC’de yaptığı büyük açıklamanın ardından, şimdi mağazalarından satın alınmaya hazır Vision Pro başlıklarının ilk sevkiyatını hazırlıyor. Ve sektörden güvenilir bir kaynağa göre, Apple üreticilerinden ilk ürün siparişini ihtiyatlı bir şekilde alıyor. Vision Pro için sevkiyat haberi ise heyecanlandırdı.

Vision Pro için sevkiyat işlemlerine başlandı!

Bir sektör analistine göre Apple, başlıktan 500.000 adet almaya hazırlanıyor. “Apple için 2024’ün en önemli ürünü” olarak nitelendirilen Vision Pro’nun şu anda seri üretimde olduğu ve 2024 Ocak ayının ilk haftasında seri sevkiyata başlayacağı belirtiliyor. Analist: “Vision Pro şu anda seri üretimde ve 2024 Ocak ayının ilk haftasında seri sevkiyata başlayacak.

Başlık, mevcut toplu sevkiyat programına göre büyük olasılıkla Ocak sonu ya da Şubat başında raflardaki yerini alacak.” dedi. Şubat ayına denk gelen bu süre, Apple uzmanlarından Murk Gurman’ın daha önceki iddialarıyla da örtüşüyor. Bu da Vision Pro’nun kamu tüketimi için neredeyse hazır olduğu yönündeki söylentileri güçlendiriyor.

Apple’ın ikinci bir sevkiyatı ne zaman hazır edeceği ve bunun ne kadar büyük olacağı da belli değil. Meta Quest VR kulaklık serisi gibi karşılaştırılabilir cihazlar birkaç yıldır satışta olsa bile, form faktörü ve konsept en azından kitlesel tüketim açısından nispeten kanıtlanmamış durumda.

Apple, Vision Pro’nun “tüketici elektroniğindeki bir sonraki yıldız ürün” olmasını umuyor. 3.499 dolarlık fiyat etiketini meşru kılmak için bu unvanı hak etmesi gerekecek. Vision Pro, dünyanın pandeminin neden olduğu finansal kaostan hala kurtulmaya çalıştığı bir dönemde, Apple Watch’un başlangıçtaki maliyetinin on katına mal olacak.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Başlık için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilrsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz