Ana Sayfa Apple LCD ekranlı HomePod yakında karşımıza çıkabilir!

LCD ekranlı HomePod yakında karşımıza çıkabilir!

0
LCD ekranlı HomePod

Apple LCD ekranlı HomePod üzerinde hala çalışıyor. Yeni çıkan prototipler ilginç olmakla beraber bu iddiaları güçlendiriyor. Görünüşe göre akıllı hoparlör mevcut HomePod ile aynı tasarıma sahip ancak içeriği görüntülemek için üst kısmında kavisli, dışbükey bir LCD ekran bulunuyor.

LCD ekranlı HomePod iddiaları heyecanlandırdı!

“Kosutami” olarak bilinen Apple sızdırıcısı ve prototip toplayıcısına göre Apple, kavisli LCD ekranlı HomePod modeli üzerinde çalışmaya devam ediyor. Kod adı B720 olan cihaz, görünüşe göre mevcut HomePod ile aynı tasarıma sahip ancak içeriği görüntülemek için üstte kavisli, dışbükey bir LCD ekrana sahip.

Ekim ayında Kosutami, dokunmatik ekranlı bir HomePod prototipine ait olduğu iddia edilen bileşen parçalarının görüntülerini paylaşmıştı. O dönemde çıkan diğer haberlerde bu görüntülerin doğruluğunun başka kaynaklarca da teyit edildiği iddia edilmişti.

Apple’ın Apple Music ve Apple Podcasts’i, bir şarkı ya da podcast çalınırken albüm kapağının renklerine göre bulanık bir animasyon gösterecek olan yeni ekranla uyumlu hale getirmek için çalıştığına inanılıyor. Ekran ayrıca önemli bildirimleri de gösterebilecek.

Bloomberg’den Mark Gurman, Apple’ın ekranlı ve kameralı yeni HomePod’lar üzerinde çalıştığını ilk kez 2021 yılında öne sürmüştü. Bu yılın başlarında Apple analisti Ming-Chi Kuo, Apple’ın 2024’ün ilk yarısında 7 inç ekranlı yeniden tasarlanmış bir HomePod piyasaya sürmeyi planladığını iddia etti.

Gurman’a göre, Apple’ın uzun vadede akıllı ev stratejisini yeniden düşündüğü ve birleşik bir Apple TV ve HomePod cihazının yanı sıra robotik bir kola monte edilmiş bir ekrana sahip bir HomePod üzerinde çalıştığı düşünülüyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? LCD HomePod için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz