Ana Sayfa Haberler YouTube Premium olmadan iPhone’da YouTube sesini arka planda oynatma yöntemi!

YouTube Premium olmadan iPhone’da YouTube sesini arka planda oynatma yöntemi!

0

iPhone’da YouTube sesini arka planda oynatmak, YouTube Premium aboneliği almadan YouTube’dan gelen sesleri dinlemenin kolay bir yoludur. Bu yöntem, ‌iPhone‌’unuzun pil ömrünü uzatır, göz yorgunluğunu azaltır ve size daha fazla esneklik sağlar. Sadece Safari’yi kullanarak ve birkaç basit adımı takip ederek, YouTube sesini ‌iPhone‌’unuzda arka planda oynatabilirsiniz.

YouTube sesini arka planda nasıl oynatırsınız?

Bunu yapmak için aşağıdaki adımları izleyin:

  • ‌iPhone‌’unuzda Safari’yi açın ve youtube.com’a gidin, sonra dinlemek istediğiniz sesin olduğu videoyu bulun.
  • Safari’nin adres çubuğundaki aA butonuna dokunun, sonra açılan menüden Masaüstü Web Sitesi İste’yi seçin.
  • Safari’den çıkmak için ekranın altından yukarı kaydırın ve ardından ‌iPhone‌’unuzun Dinamik Ada veya Kontrol Merkezi’ndeki medya kontrollerini kullanarak otomatik olarak duran oynatmayı sürdürün.

İlginizi Çekebilir – LCD ekranlı HomePod yakında karşımıza çıkabilir!

Apple LCD ekranlı HomePod üzerinde hala çalışıyor. Yeni çıkan prototipler ilginç olmakla beraber bu iddiaları güçlendiriyor. Görünüşe göre akıllı hoparlör mevcut HomePod ile aynı tasarıma sahip ancak içeriği görüntülemek için üst kısmında kavisli, dışbükey bir LCD ekran bulunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz