Ana Sayfa Yazılım Apple Music uygulamasında can sıkan hata!

Apple Music uygulamasında can sıkan hata!

0

Apple’ın müzik dinleme uygulaması, milyonlarca kullanıcıya sahip. Her geçen gün büyüyen şarkı kütüphanesi ile daha fazla seçenek sunan uygulama, son dönemlerde can sıkan bir hata ile adından söz ettiriyor. Aktarılan bilgilere göre iPhone ve Mac cihazlarda Apple Music uygulamasında senkronizasyon yapılamıyor. İşte ayrıntılar…

Apple Music uygulamasında senkronizasyon sorunu!

Apple Music kullanıcıları, son birkaç ay içerisinde şarkı listelerini iPhone ve Mac cihazlar arasında senkronize edemediğine dair şikayetlerde bulunuyor. Yani örnek vermek gerekirse iPhone üzerinde bir şarkı favoriye eklendiğinde söz konusu bu şarkı Mac’teki Music uygulamasına yansımıyor.

Apple Music uygulamasında senkronizasyon sorunu!

Kullanıcılar, senkronizasyon işlemi yapmak istediklerinde bilinmeyen bir hata oluştuğuna dair bir mesajla karşılaşıyor. Apple tarafından bu konuyla ilgili henüz herhangi bir açıklama gelmedi. Şirketin kısa bir süre içerisinde bir güncelleme yayınlaması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir – YouTube Premium olmadan iPhone’da YouTube sesini arka planda oynatma yöntemi!

Bunun yanı sıra Apple, son zamanlarda farklı bir hata ile de adından söz ettiriyor. Geri bildirimlere göre iOS 17.3 Beta 2 sürümünü kullanan iPhone kullanıcıları, Back Tap özelliğini kullanınca cihazda bir takım sorunlar oluşturuyor. Bu sorunlar arasında telefonun donması da yer alıyor. Raporlara göre söz konusu hata, iPhone 12iPhone 13iPhone 14 ve iPhone 15 serilerinde karşılaşıyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Apple Music uygulamasındaki hatayla siz de karşılaştınız mı? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz