Ana Sayfa Yazılım Yeni iOS güncellemesi kullanıcıları deliye döndürdü!

Yeni iOS güncellemesi kullanıcıları deliye döndürdü!

0

Teknoloji devi Apple, geçtiğimiz günlerde, merakla beklenen iOS 17.3 Beta 2 güncellemesini yayınladı. Önemli yenilikleri beraberinde getiren bu yeni sürüm, ne yazık ki pek iyi karşılanmadı. Zira yenilikler ile beraber can sıkan bir sorunu da getirdi. Neyse ki Apple, güncellemeyi geri çekti. İşte ayrıntılar…

iPhone Back Tap özelliği kullanıcıları çılgına çevirdi

Yeni yılın ilk günlerinde yayınlanan iOS 17.3 Beta 2, iPhone’larda Back Tap için bir düzenleme getirdi. Bilmeyenler için Back Tap özelliği, kullanıcıların telefonun arkasına art arda iki veya üç defa dokunduğunda bir işlevin çalışmasına olanak tanıyor. Bu işlevi ise kullanıcı belirliyor.

iPhone Back Tap özelliği kullanıcıları çılgına çevirdi

iOS 17.3 Beta 2 sürümünü kullanan iPhone kullanıcıları, Back Tap özelliğini kullanınca cihazda bir takım sorunlar oluştuğuna dair geri bildirimlerde bulundu. Bu sorunlar arasında telefonun donması da yer aldı.

İlginizi Çekebilir – YouTube Premium olmadan iPhone’da YouTube sesini arka planda oynatma yöntemi!

Raporlara göre söz konusu hata, iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14 ve iPhone 15 serilerinde karşılaşıyor. Kullanıcı şikayetlerinin artmasıyla birlikte Apple, güncellemeyi geri çekti. Bu da artık indirilemeyeceği anlamına geliyor.

Apple’ın yakın zamanda yeni bir güncelleme yayınlaması bekleniyor. Bunun için net bir tarih olmasa da beklentiler, önümüzdeki günleri işaret ediyor. Yani şimdilik beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi görünüyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz