Ana Sayfa Apple AirTag 2 ne zaman çıkacak?

AirTag 2 ne zaman çıkacak?

0
AirTag 2

Apple, AirTag eşya takip cihazını Nisan 2021’de piyasaya sürdü. Aksesuar o zamandan beri herhangi bir donanım güncellemesi almadı. Ancak yeni bir model hakkında söylentiler var. Aşağıda, AirTag 2 serisinin ne zaman piyasaya sürülebileceğine dair söylentileri ve beklenen yeni özellikleri özetliyoruz.

AirTag 2 beklentileri aşacak mı?

Apple tedarik zinciri analisti Ming-Chi Kuo ve Bloomberg’den Mark Gurman, bir sonraki AirTag’in 2025 yılında piyasaya sürülmesini bekliyor. Ekim 2023’te Kuo, ikinci nesil AirTag’in seri üretiminin 2024’ün dördüncü çeyreğinden 2025’in bir noktasına kadar ertelendiğini söyledi. Ancak planlardaki belirgin değişiklik için bir neden belirtmedi.

Gurman, geçtiğimiz Pazar günü Power On bülteninde bu revize edilmiş zaman dilimini yineledi. “Apple ikinci nesil AirTag’lerini 2024’te piyasaya sürmeyi düşünüyordu, ancak şimdi yeni sürümlerin 2025’e kadar piyasaya çıkmayacağı söylendi” diye yazdı. Kuo, yeni AirTag’in Apple’ın yakında çıkacak Vision Pro kulaklığıyla bir tür entegrasyona sahip olacağına inanıyor. Ancak herhangi bir spesifik ayrıntı paylaşmadı.

Gurman, yeni AirTag’in yükseltilmiş bir kablosuz çipe sahip olmasını bekliyor. Ancak bunun ne anlama geldiği konusunda ayrıntılı bilgi vermedi. AirTag’in geçen yıl tüm iPhone 15 modellerinde kullanılmaya başlanan ikinci nesil Ultra Geniş Bant çip ile güncellenmesi ve böylece ürün takibi için daha iyi konum doğruluğunun önünün açılması mümkün.

Şimdiye kadar herhangi bir tasarım veya fiyat değişikliği söylentisi çıkmadı. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni AirTag sizce nasıl özelliklere sahip olacak? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz