Ana Sayfa Apple OLED iPad Pro fiyatı hakkında yeni söylentiler ortaya çıktı!

OLED iPad Pro fiyatı hakkında yeni söylentiler ortaya çıktı!

0
OLED ipad Pro

yeux1122’den gelen yeni bir söylenti, Apple’ın OLED ekrana sahip yeni nesil iPad Pro’sunun büyük bir fiyat artışıyla geleceğini iddia ediyor. Apple’ın bu yıl yeni 11 inç ve 13 inç iPad Pro modellerini piyasaya sürmesi bekleniyor. Tabletlerin üstün bir OLED ekrana geçmesi ve şirketin yeni M3 işlemcisini kullanması muhtemel. İşte OLED iPad Pro fiyatı hakkında her şey!

OLED iPad Pro fiyatı yükselecek!

Şu anda 11 inç iPad Pro ABD’de 799 dolardan, 12.9 inç iPad Pro ise 1099 dolardan başlıyor. Yakın zamanda ortaya çıkan söylentiler bu başlangıç fiyatlarının sırasıyla 1500 ve 1800 dolar olarak değişeceğini öngörüyor. Bu da model başına 700 dolarlık büyük bir sıçrama anlamına geliyor. İşte söylentinin çevrilmiş versiyonu:

  • 11 inç 13 inç dünyanın ilk iki istifli çift katlı uygulaması olacak.
  • Aynı inç aralığında en yüksek teknik özellikleri ve dip kalitesini vurguluyor. Ana özellikler mevcut AMOLED’e kıyasla 1,5 ila 2 kat iyileştirildi.
  • Özellikle, Kontrast oranı, performans oranı ve parlaklık, aynı güç tüketimine kıyasla 2 kattan fazla iyileştirildi.
  • Tarihin en ince ve en hafif tableti için 2. tanıtım hedefi olacak.
  • 11 inç Pro yaklaşık 1.500 dolardan ve 13 inç Pro 1.800-2.000 dolardan başlayan fiyatlarla piyasada olacak.

OLED ekranın Apple için maliyetleri artırması muhtemel olsa da, şirketin 512GB veya 1TB depolama kapasitesinden daha az kapasiteye sahip modelleri düşürmediği sürece fiyatları bu kadar büyük ölçüde artırması mümkün görünmüyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz