Ana Sayfa Apple Apple Watch Ultra yeni renk seçenekleri ile karşımıza gelebilir!

Apple Watch Ultra yeni renk seçenekleri ile karşımıza gelebilir!

0
apple watch ultra

İlk Apple Watch Ultra piyasaya sürüldüğünden bu yana, yalnızca tek bir renkte saat alabiliyordunuz: doğal, gümüşi Titanyum. Çok şık bir saat için çok şık bir renk tonu, ancak Series 9 ve SE’de mevcut olan sayısız renk gibi seçeneklere sahip olmak her zaman güzel bir avantaj. Ancak X’te yayınlanan bir kayış görüntüsüyle bu durum değişmek üzere olabilir.

Apple Watch Ultra yeni renk seçeneklerine sahip olabilir!

DongleBookPro adlı kullanıcı tarafından X’e gönderilen bu görüntüde, normalde Doğal Titanyum konektörlerin olduğu yerde siyah parçalar olsa da, çivit rengi varyantında bir Alpine Loop kayışı görülüyor. Dongle’ın bir sızıntı olması gerekmiyor, ancak poster internete çıkabilecek ya da çıkamayacak farklı ürünlerin resimlerini koymuş.

Bu görselde de yine pek bir şey yok. Kayışın bir resmi ve üzerinde bir numara olan küçük bir kağıt parçası var. Sızıntılara bakılırsa, en azından yüksek kaliteli bir resim, ancak gelecekte ne alabileceğimize dair bir önerme olarak daha kullanışsız. Bu tamamen olasılık dışı değil.

MacBook Pro serisi kısa bir süre önce Uzay Siyahı seçeneğine kavuştu ve bu renk iPhone 15 Pro ve Pro Max’in en popüler iki rengiyle (Siyah Titanyum ve Doğal Titanyum) eşleşiyor. Geçen yıl ikinci neslin piyasaya sürülmesinden önce de siyah bir Apple Watch Ultra’ya dair söylentiler ve hatta sızdırılmış bir prototip vardı.

Bu kayış bunu temsil ediyor olabilir mi? Ne yazık ki, neler olacağına dair iyi bir fikir edinmek için daha sağlam bir şey beklememiz gerekebilir. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz