Ana Sayfa Apple Safari Technology Preview 186 yayınlandı!

Safari Technology Preview 186 yayınlandı!

0
safari technology preview

Apple bugün, ilk olarak Mart 2016’da tanıttığı deneysel tarayıcısı Safari Technology Preview için yeni bir güncelleme yayınladı. Apple, Safari Teknoloji Önizlemesi’ni Safari’nin gelecekteki sürümlerine eklenebilecek özellikleri test etmek için tasarladı. İşte karşınızda Safari Technology Preview 186.

Safari Technology Preview 186 ne içeriyor?

Safari Technology Preview, macOS için bir web tarayıcı uygulaması. Web standartlarını uygulayan hızlı, açık kaynaklı bir web oluşturma motoru olan WebKit üzerine kurulu. Safari Technology Preview; Akıllı Takip Önleme, Okuyucu modu, Safari Uygulama Uzantıları ve Web Denetçisi gibi Apple web yeniliklerini içeriyor.

Güncelleme; CSS, Formlar, HTML, JavaScript, Rendering, Service Workers, Web Animasyonları ve Web API için düzeltmeler ve güncellemeler içeriyor. Mevcut Safari Teknoloji Önizleme sürümü, Apple’ın Eylül 2023’te yayınladığı en son macOS sürümü olan macOS Ventura ve macOS Sonoma çalıştıran makinelerle uyumlu.

Safari Technology Preview güncellemesi, tarayıcıyı indirmiş olan herkes tarafından Sistem Tercihleri veya Sistem Ayarları’ndaki Yazılım Güncelleme mekanizması aracılığıyla kullanılabiliyor. Güncellemeyle ilgili tüm sürüm notları Safari Technology Preview web sitesinde mevcut.

Apple’ın Safari Technology Preview ile amacı, tarayıcı geliştirme sürecinde geliştiricilerden ve kullanıcılardan geri bildirim toplamak. Safari Technology Preview, mevcut Safari tarayıcısıyla yan yana çalışabiliyor ve geliştiriciler için tasarlanmış olsa da indirmek için bir geliştirici hesabı gerektirmiyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz