Ana Sayfa Apple Vision Pro tedarik sorunuyla karşımıza çıkabilir!

Vision Pro tedarik sorunuyla karşımıza çıkabilir!

0
vision pro tedarik

Vision Pro, 2 Şubat’ta Amerika Birleşik Devletleri’nde piyasaya sürülecek ve ön siparişler 19 Ocak Cuma günü başlayacak. Ancak bir rapora göre, lansman tarihinde gerçekten bir Vision Pro almak istiyorsanız çok hızlı hareket etmeniz gerekebilir. İşte Vision Pro tedarik sorununun nedeni.

Vision Pro tedarik sorunuyla karşımızda olacak!

Rapor, Apple’ın 2 Şubat lansman günü için yaklaşık 60.000 ila 80.000 adet Vision Pro’yu hazır bulunduracağını söylüyor. Apple 2 Şubat lansmanı için 60.000 ila 80.000 adet Vision Pro üretecek. Sevkiyat büyük olmadığından, Vision Pro’nun piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra satılacağından bahsediyor rapor.

“Apple, Vision Pro’nun ürün konumlandırmasını ve temel uygulamalarını net bir şekilde tanımlamamış ve fiyatı ucuz olmasa da, çığır açan teknolojik yeniliklerin yarattığı kullanıcı deneyimi (örneğin, kullanıcılara kullanıcı arayüzünü zihinleriyle kontrol edebilecekleri yanılsamasını vermek), çekirdek hayranlar ve yoğun kullanıcı tabanıyla birlikte, piyasaya sürüldükten sonra satılmasını kolaylaştıracaktır.” diyor rapor.

Geçtiğimiz yıl Financial Times gibi kaynaklar Apple’ın Vision Pro üretimini 2024 yılının tamamı için yaklaşık 400.000 adet olarak hedeflediğini bildirmişti. Burada önemli bir faktör, Vision Pro’nun lansman sırasında yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde satışa sunulacak olması.

Bu, lansman gününde bir tane satın almaya çalışan insan sayısını azaltıyor ve bu da geri kalanımız için iyiye işaret olabilir. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz