Ana Sayfa Aksesuar BlackBerry efsanesine geri dönüyoruz! Klavyeli iPhone!

BlackBerry efsanesine geri dönüyoruz! Klavyeli iPhone!

0

Bir dönemin asi beyaz yakalı efsanesi BlackBerry’i hatırladınız mı? Genelde şık plazalarda çalışan beyaz yakalı sınıfın kullandığı siyah telefonlar. Aklınızda iyi kötü bir BlackBerry canlandıysa işler yolunda demektir. Zira bu marka telefon dünyasının bir dönem parlayan yıldızıydı. Şimdiyse bazı iPhone aksesuarları sayesinde bu efsaneyi yaşamak mümkün olabilir. İşte fiziksel iPhone klavye kılıfı ve detaylar…

iPhone modelleri için klavyeli kılıflar geliyor! Peki siz kullanır mıydınız?

BlackBerry ile birlikte telefon dünyasında “klavye” rüzgarları esti. O dönem Nokia N serisi klavyeli telefonları ile akıma dahil oldu. Ardından Samsung gibi diğer üreticilerde yandan açılan klavyeli telefonlar ile bu akıma katıldı. O dönemlerde “muhteşem” olarak adlandırdığımız teknolojilerin şu an yüzüne bakmıyoruz. Fakat birileri bir yerlerde hala bu klavyeli telefonları kullanmak istiyor olmalı.

iPhone klavye

Buna karşılık olarak Clicks for iPhone isimli bir firma ortaya çıktı. Klavyeli telefon efsanesine geri dönmek isteyen veya sadece iPhone’unu fiziksel klavye ile kullanmak isteyen kullanıcılar için aksesuar kılıflar üretiyorlar. Çalışma mantıkları oldukça basit olan bu aksesuarları telefonunuza taktığınızda hem cihazınız korunuyor hem de altına bir klavye ekleniyor. Fakat bunu Pro Max serisi bir cihaz ile kullandığınızı düşündüğümüzde dev boyutlarda bir telefona sahip oluyorsunuz.

Vision Pro kutu içeriği açığa çıktı!

Ürünün asıl çıkış noktası ise yazışmalar veya canlı yayınlar esnasında klavye sebebiyle ekranın yarısını kaybetmenizi önlemek. Altta yer alan klavye sayesinde cihaz kendi dokunmatik klavyesini açmıyor ve ekranınızda ölü alan bulunmuyor. İnternet üzerinden satışları olan bu ürünler 139 ABD doları fiyat etiketine sahip.

Peki sizce bu ürünler gerekli mi? Siz bir iPhone klavye kılıfı kullanmaya ihtiyaç duyuyor musunuz? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi unutmayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz