Ana Sayfa Apple Apple Pencil ekran koruyucu ile çalışmıyor sorununa çözüm!

Apple Pencil ekran koruyucu ile çalışmıyor sorununa çözüm!

0
apple pencil ekran koruyucu

Yakın zamanda yeni bir iPad satın aldınız ve Apple Pencil ekran koruyucu ile çalışıp çalışmadığını mı merak ediyorsunuz? Bu, ister yeni bir kullanıcı olun ister yıllardır iPad’i Apple Pencil ile kullanıyor olun, birçoğumuzun aklından geçen bir konu. Bu tamamen kullandığınız ekran koruyucunun türüne bağlı.

Apple Pencil ekran koruyucu ile çalışmıyorsa bunları yapabilirsiniz

Apple Pencil ekran koruyucuyla çalışıyor. Apple, Pencil’ı bir ekran koruyucu uygulandığında bile iPad ekranında son derece duyarlı olacak şekilde tasarladı. Ancak performansı tamamen uyguladığınız ekran koruyucunun türüne ve kalitesine bağlı.

Yıllar boyunca kullanıcı deneyimine ve kullanılan ekran koruyucunun türüne bağlı olarak en popüler ekran koruyucuların ve Apple Pencil ile uyumluluklarının detaylı bir listesini oluşturduk. Dünya genelinde kullanıcılar tarafından en yaygın olarak kullanılan üç ürün Temperli Cam, Plastik ve Kağıt benzeri ürünlerdir.

Dünyanın dört bir yanındaki iPad kullanıcıları, Apple Pencil ile sorunsuz çalışan temperli camı ekran koruyucu olarak kullanmayı seviyor. Dahası, son derece dayanıklı ve çizilmeye karşı dirençli, Pencil aracılığıyla hassas ve duyarlı giriş sağlıyor. Bununla birlikte, pürüzsüz yüzey, kalemin kayganlaşmasına neden olabileceğinden, özellikle bir sanatçıysanız, uzun vadede bir dezavantaj olabilir.

Yıllardır trend olan bir diğer popüler ekran koruyucu ise Paper-like. Özellikle yazarlar, öğrenciler ve sanatçılar tarafından tercih ediliyor. Bu ekran koruyucunun dokusu kağıt inceliğinde bir malzeme izlenimi veriyor ve yazıp çizmenizi kolaylaştırıyor. Bununla birlikte, Apple Pencil ucunu kullanacağınız diğer malzemelerden daha hızlı aşındırıyor.

Bütçe dostu bir ekran koruyucu istiyorsanız plastik olanları tercih edebilirsiniz. Temperli cam ekran koruyucuların aksine, incedirler ve para yatırmaya değiyorlar. Ancak, diğer ekran koruyuculara kıyasla uzun vadede ekran koruması söz konusu olduğunda hiçbir garantisi yok.

Apple Pencil’ınız için yeterince iyi çalışır ancak iPad ekranınız için iyi performans göstermez. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz